کد خبر: 1343651
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱

بررسی شئونات عزاداری برای امام حسین(ع) در شبکه قرآن سیما

گروه فعالیت‌های قرآنی: در برنامه تلویزیونی «یاد خدا» که امروز، 26 آذرماه از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود، شئونات عزاداری برای امام حسین(ع) مورد بجث و بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، برنامه تلویزیونی «یاد خدا» که از جمله برنامه‌های روزانه شبکه قرآن و معارف سیما است، امروز، 26 آذرماه به بحث پیرامون شئونات عزاداری برای امام حسین(ع) می‌پردازد.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمین علوی‌تهرانی به عنوان کارشناس مذهبی در برنامه امروز «یاد خدا» حضور داشته و مطالبی را درباره شئونات عزاداری برای امام حسین(ع) مطرح می‌کند. 

برنامه تلویزیونی «یاد خدا» که تهیه‌کنندگی آن را یونس قاسم برعهده دارد از ساعت 19 ـ 20 امروز، 26 آذرماه با اجرای محمدحسین صیرفی از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود. همچنین برنامه «بیان جاودان» نیز از دیگر برنامه‌های روزانه شبکه قرآن و معارف سیما است که امروز، 26 آذرماه با حضور میثم علیپور، حافظ قرآن به آموزش حفظ قرآن کریم می‌پردازد.

برنامه تلویزیونی «بیان جاودان» که تهیه‌کنندگی آن را ایمان رضوان‌نیا برعهده دارد از ساعت 16 ـ 17 از شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد.

captcha