کد خبر: 1343984
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹

ضرورت مشارکت دانشگاهیان کردستان در برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان به ضرورت مشارکت بیش از پیش دانشگاهیان و تشکل‌های دانشجویی و مردمی استان در برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر تأکید کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حمیدرضا مجردی، رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان شب گذشته، 26 آذر در نشست هماهنگی برنامه‌های یوم‌الله  9 دی و دهه فجر سال جاری در دفتر نماینده ولی فقیه در سنندج، اظهار کرد: برنامه‌های این دهه را بیشتر به‌سمت معنوی شدن سوق دهیم.



وی افزود: باید حضور دانشجویان، تشکل‌ها و انجمن‌های مردمی در برنامه‌های دهه مبارک فجر بیشتر شود، تا اینگونه مراسم‌ها رنگ و بوی مردمی بیشتری پیدا کند.



مجردی همچنین با اشاره به حماسه روز 9 دی، عنوان کرد: امسال نیز مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی باشکوه و عظمت برگزار می‌شود.



وی با عنوان اینکه در حال حاضر ایران اسلامی در دوران حساسی قرار دارد، اعلام کرد: باید مراقب اوضاع، حساسیت‌ها و مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه بود و ناکارآمدی اینگونه تحریم‌ها را برای مردم تببین کرد.



رئیس جهاد دانشگاهی کردستان به ضرورت مشارکت بیش‌ از پیش دانشگاهیان و تشکل‌های دانشجویی استان در برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر تأکید کرد و ادامه داد: باید با برگزاری نشست‌ها، سخنرانی‌های علمی، مناظرات و کرسی‌های آزاداندیشی به تبیین حساسیت‌‌های روز جامعه میان‌ دانشگاهیان پرداخت.



وی در پایان با اشاره به اینکه طرف‌‌های تحریم‌کننده نیز خودشان از اعمال این تحریم‌ها علیه ایران متضرر شده‌اند، یادآور شد: باید به مردم امید و نوید این را داد که دوران تحریم‌ها تمام می‌شود و وضعیت اقتصادی رو به رشد و بهبود می‌گذارد.

captcha