کد خبر: 1344019
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۱

شبکه سراسری علمی ـ پژوهشی طلاب خواهر ایجاد شد

گروه خبرنگاران افتخاری / محمدعلی بیطرفان: مسئول دفتر فن‌آوری اطلاعات حوز‌ه‌های علمیه خواهران کشور از طراحی و پیاده‌سازی شبکه علمی ـ پژوهشی طلاب خواهر سراسر کشور با عنوان کوثرنت خبر داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوز‌ه‌های علمیه خواهران، علی طائی‌زاده،  مسئول دفتر فن‌آوری اطلاعات حوز‌ه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به پراکندگی مدارس علمیه در سطح کشور اظهار کرد: طلاب شاغل به تحصیل و فارغ‌التحصیل سراسر کشور در شهرهای مختلف سکونت دارند و ارتباط منسجمی در حوزه ارتباطات عملی و پژوهشی میان این افراد وجود ندارد.



وی افزود: در سامانه جدید طراحی شده، طلبه خواهر، خود را در کنار ده‌ها هزار طلبه خواهر دیگر می‌بیند که می‌تواند با آن‌ها ارتباط مستقیم برقرار و در زمینه‌های مختلف علمی ـ پژوهشی با آن‌ها تبادل نظر کند و توانایی‌های خود را به اشتراک بگذارد.



مسئول دفتر فن‌آوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به امکانات این شبکه ادامه داد: شبکه کوثرنت ارتباط طلبه با طلاب مرتبط را بر اساس میزان شباهت فعالیت‌های علمی ــ پژوهشی آن‌ها به صورت اتوماتیک فراهم می‌کند.



برای مثال در هنگام انتخاب موضوع پایان‌نامه بر اساس موضوع انتخاب شده و در هنگام انتخاب واحد بر اساس درس انتخاب شده ارتباط طلبه با طلاب مرتبط به صورت اتوماتیک ایجاد می‌شود و طلاب می‌توانند گروه‌های تخصصی برای انجام امور مشترک علمی ـ پژوهشی ایجاد کنند.



وی یکی دیگر از کارکردهای اساسی شبکه کوثرنت را تجمیع خدمات مربوط به طلاب ذکر کرد و یادآور شد: در این راستا امکان ساخت وبلاگ از طریق سامانه کوثر بلاگ و ورود مستقیم به آن فراهم شده است که به وسیله آن تمام طلاب صاحب وبلاگ می‌شوند.



طائی‌زاده امکان ورود مستقیم طلبه به سامانه آموزشی، امکان ورود مستقیم طلبه به سامانه آموزش مجازی (ویژه طلاب آموزش مجازی)، امکان ورود به سیستم فراخوان‌های پژوهشی و امکان مشاهده و ارتباط با تمام طلاب هم مدرسه، هم‌کلاس، ساکن در شهر و ... را از امکانات دیگری ذکر کرد که از طریق این سامانه فراهم شده است.



وی با اشاره به اینکه این سامانه در حال حاضر مرحله آزمایشی خود را می‌گذراند، اظهار کرد: به زودی شاهد رونمایی و بهره‌برداری از شبکه کوثرنت خواهیم بود.



مسئول دفتر فن‌آوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه اکثر سامانه‌هایی که تاکنون از سوی دفتر فن‌آوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران تهیه شده است، با هدف تسهیل مدیریت، نظارت و راهبری امور طلاب ایجاد شده است، یادآور شد: شبکه کوثر امکان تبادل اطلاعات و افکار میان طلاب خواهر را فراهم می‌‌کند و خدمتی متمایز برای طلاب و حاصل تمامی فعالیت‌های گذشته این دفتر در مورد ارائه خدمات به طلاب است.

captcha