حجتالاسلام والمسلمین حسین احمدی قمی، چهارشنبه، 27 آذرماه، در نشستی خبری گفت: بنیاد مهدی موعود(عج) با پیگیری حجتالاسلام والمسلمین قرائتی و با دغدغه مقام معظم رهبری در زمینه ایجاد نهاد حوزوی با موضوع مهدویت ایجاد شد و شعب آن در سراسر کشور مشغول به کار شد.
وی افزود: این بنیاد با هدف ایجاد فضای فرهنگی و آموزشی و رفاهی در حوزه مهدویت و فرهنگ دینی کشور، اقدام به تاسیس مجتمع یاوران حضرت مهدی(عج) کرد که این مجتمع از سال 86 رسما کار خود را آغاز کرد.
مدیر مجتمع یاوران حضرت مهدی(عج) موعود یادآور شد: بازوی علمی و فرهنگی این مجتمع نیز مرکز تخصصی مهدویت وابسته به حوزه علمیه و بنیاد مهدی موعود(عج) است که برنامههای گستردهای در حوزه مهدویت برگزار میکند.
وی تصریح کرد: این مجتمع 1800 متر مکعب وسعت دارد و دارای ظرفیت هشتصد و پنجاه نفری است؛ محل اسکان میهمانان، کلاسهای مجهز آموزشی و سالنهای همایش و کارگاههای علمی با محوریت مهدویت و قرآن از جمله امکانات این مجتمع است.
احمدی قمی یادآور شد: در سال گذشته 180 هزار نفر در این مجتمع اسکان یافتند و تحت پوشش برنامههای علمی و فرهنگی و مذهبی این مرکز قرار گرفتند؛ از سال 86 تا کنون نیز 3200 گروه در این مجتمع حضور یافته و از برنامههای فرهنگی استفاده کردهاند.
وی گفت: 5 هزار و120 برنامه مهدوی و 9 هزار و 400 برنامه غیر مهدوی در طول این سالها در این مرکز برگزار شده است که از آن جمله میتوان به کارگاههای آموزشی در زمینه مهدویت، امامت، قرآن و شیعهشناسی و همچنین دورههای بصیرت نیروهای مسلح و طلاب و دانش آموزان و دانشجویان اشاره کرد.
احمدی قمی اظهار کرد: به منظور ترغیب و تشویق اقشار مختلف مردم برای حضور در این برنامهها تخفیفات ویژهای برای حضور طلاب و دانشآموزان مناطق محروم کشور و همچنین دانشآموزان در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: برگزاری طرحهای ویژه اردوهای دانشآموزی و همچنین ایجاد یک فرصت بینالمللی مطالعات امامت ویژه پژوهشگران غیر ایرانی در این مرکز، از دیگر فعالیتهای مجتمع در آینده خواهد بود.
معاون نشر بنیاد مهدی موعود(عج) اظهار کرد: طرحهای خدماترسانی فرهنگی به نمازگزاران مسجد مقدس جمکران و پوشش رسانهای و مجازی زائران و مجاوران جمکران و همچنین برگزاری حلقات معرفت و تبلیغ چهره به چهره زائران مردم اطراف و مسجد مقدس جمکران با حضور مربیان مرکز تخصصی مهدویت از دیگر فعالیتهای این مجتمع است.