کد خبر: 1344979
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۲
مسئول کانون پرورش فکری پل سفید:

هفته پژوهش فرصتی مناسب برای تشویق اعضا به فعالیت‌های پژوهشی است

گروه خبرنگاران افتخاری / قاسم عزیززاده گرجی: نسرین نوری، هفته پژوهش را فرصتی مناسب جهت تشویق اعضا به موضوعات و فعالیت‌های پژوهشی عنوان کرد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نسرین نوری، مسئول کانون پرورش فکری پل سفید با اشاره به اهمیت پژوهش و فعالیت‌های تحقیقی برای رشدفکری و فرهنگی کودکان و نوجوانان گفت: در این کانون، پایه‌های مختلف مدارس مهدیه و پروین پل سفید ضمن حضوردر این مرکز و با اجرای برنامه‌های ویژه این هفته در مورد چگونگی پژوهش و فرآیند یک کار تحقیقی با پژوهش بیش از گذشته آشنا شدند.


مسئول کانون پرورش فکری پل سفید از دیگر برنامه‌های صورت گرفته در این مرکز به آشنایی دانش‌آموزان با کتاب‌های پژوهشی موجود در مرکز، آشنایی اعضای مرکز با پژوهش‌های انجام شده توسط دانش‌آموزان و همچنین، همکاری دانش‌آموزان برای انجام فعالیت‌های مشترک تحقیقاتی با کانون اشاره کرد.


نوری خاطرنشان کرد: در این هفته، دانش‌آموزان مدرسه مهدیه به‌ویژه پایه چهارم با علاقه‌مندی بر اساس موضوعات داده شده تحقیقات خود را به کانون ارائه کردند.


این مسئول در ادامه افزود: همچنین، از پژوهشگران نمونه آموزش و پرورش که در موضوعات «سنگ فلورین و نماز» تحقیق نمونه استانی ارائه دادند، قدردانی شد.


نوری هدف از این برنامه‌ها را افزایش حس رقابت برای تحقیق بیشتر و اهمیت به موضوعات تحقیقاتی و افزایش اطلاعات عنوان کرد.


وی در پایان به نمونه پژوهش‌های ارائه شده به نام‌های سفال‌گری، رنگ‌ها، تاریخچه کفش و لباس نماز اشاره کرد.
captcha