کد خبر: 1345241
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

ثبت نام مسابقه «راه روشن» در اتحادیه مؤسسات قرآنی ایلام

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام مسابقه «راه روشن» در اتحادیه مؤسسات قرآنی ایلام آغاز شده است و تا 20 بهمن‌ماه جاری ادامه می‌یابد


به‌گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ثبت نام هفتمین دوره مسابقه «راه روشن» از 25 آذرماه در اتحادیه مؤسسات قرآنی ایلام آغاز شده است و تا 20 بهمن‌ماه جاری ادامه می‌یابد.

این مسابقه با توسط مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه و با مشارکت اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی در کشور اجرا می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این مسابقه می توانند با مراجعه به مؤسسات قرآنی ضمن اطلاع کافی از شرایط مسابقه نسبت به ثبت نام و شرکت در این مسابقه اقدام کنند.

این مسابقه بر اساس جلد چهارم کتاب «راه روشن» به‌‌صورت حضوری و غیر حضوری برگزار می­شود و علاقه‌مندان به شرکت در آزمون غیرحضوری تا 24 بهمن‌ماه جاری زمان دارند تا پاسخنامه پایان کتاب را تکمیل و برای دفر مرکز مؤسسه مراجعه کنند.

لازم به ذکر است، هر فرد می­تواند در مسابقه غیر حضوری و هم در مسابقه حضوری شرکت نماید که در این صورت پس از کسب امتیاز لازم نام او دوبار در قرعه قرار می‌گیرد.

مدیران مؤسسات قرآم جهت شرکت در این مسابقه می‌توانند با دفتر اتحادیه اتحادیه مؤسسات قرآنی استان ایلام به شماره 1501  تماس حاصل کرده و یا با ارسال عدد 1 به همراه تعداد متقاضی به سامانه پیامکی 10001501000024 در این مسابقه ثبت‌نام کنند.

خبرنگار: حجت قاجارگیر

captcha