کد خبر: 1345392
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸

تکرار تاریخ به تاریخ پیوست/ دیگر کسی نمی‌تواند خیمه حسین(ع) را به آتش بکشد

گروه اجتماعی: حضور میلیونی زائران حرم امام حسین(ع) در روز اربعین؛ یعنی تکرار تاریخ برای همیشه تاریخ تمام شد، یعنی وهابیت بدانید دیگر کسی نمی‌تواند خیمه حسین(ع) را به آتش بکشد.


برخی گمان می‌کنند که غارت و به آتش کشیدن خیمه‌های حسین(ع) یک‌بار در طول تاریخ اتفاق افتاده و تمام شده است، اما خیمه حسین(ع) همیشه برپا بوده و هست و دشمنانش همیشه تاریخ در تلاش برای تکرار غارت و به آتش کشیدن این خیمه‌ها بوده‌اند.



در روز 13 محرم‌الحرام سال 61 هجری و سه روز پس از واقعه عاشورا قبیله بنی‌اسد که در نزدیکی کربلا زندگی می‌کردند تحت نظارت حضرت سجاد(ع) پیکر امام حسین(ع) و یاران با وفایش را به خاک سپردند.



در سال 65 یا 66 هجری به دستور حاکم آن زمان عراق مختار ثقفی(ره) اولین بنا به صورت یک مسجد آجری برروی مرقد مطهر حضرت امام حسین(ع) ساخته شد و همچنین روستایی در آن منطقه بنا شد که این هسته شکل‌گیری شهر کربلا شد.(1)



در سال 171 هجری به دستور هارون خلیفه عباسی شهر کربلا از جمله بنای اصلی مرقد امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) تخریب شد.(2)



در سال 198 هجری مامون عباسی برای نزدیک شدن به طرفدران اهل بیت(ع) و کم کردن مشکلات ناشی از قتل برادرش امین اقدام به بازسازی مجدد حرم امام حسین(ع) کرد.



در سال 232 هجری متوکل عباسی که کینه شدیدی نسبت به اهل بیت(ع) داشت چهار بار اقدام به تخریب مرقد امام حسین(ع) کرد.(3)



در سال 248 هجری مرقد امام حسین(ع) توسط منتصر عباسی بازسازی و گسترش داده شد و برای راهنمایی زوار یک ستون بلند در صحن حرم ساخته شد.



در سال 271 هجری حسن علوی پادشاه طبرستان و دیلم کار توسعه حرم مطهر حضرت امام حسین(ع) را برعهده گرفته و به ساخت مسجدی بزرگ و گسترش حرم اقدام کرد و پس از مرگ وی برادرش محمد علوی در سال 280 با ساخت ایوان و یک گنبد بزرگ و دو ایوان و دیواری دور حرم و خانه‌های ساکنین کربلا کار ساخت را به پایان رساند.



در سال 368 هجری عمران بن شاهین از حاکمان جنوب عراق حرم مطهر را بار دیگر بازسازی کرد.



بین سال‌های 369 تا 372 هجری به دستور عضد‌الدوله دیلمی کار بازسازی و گسترش و ساخت حرمین امام حسین(ع) و حضرت اباالفضل العباس (ع) آغاز شد.(4)



از سال 740 تا 790 هجری در دوره سلاطین آل جلایر بازسازی و ساخت بنای اصلی و کنونی حرمین مطهر امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) انجام شد و در سال 1980 میلادی مسیر بین‌الحرمین و دیوار حرمین مطهر ساخته شد.



تخریب حرم امام حسین(ع) و قتل عام مردم کربلا به دست وهابیت



در سالروز عید غدیر در هیجدهم ذیحجه سال 1216 هجری قمری امیر سعود بن عبد‌العزیز وهابی با سپاهی متشکل از 20 هزار مرد جنگی به شهر کربلا حمله و پس از محاصره شهر سرانجام وارد آن شده دست به قتل عام  مدافعان، ساکنان و زنان و کودکان آن زد.(5)



وهابیت 150 هزار ساکن کربلا را کشت



برخی عدد کشته شدگان را 150 هزار نفر نوشته‌اند کشتاری که وهابیت به نام «جهاد فی سبیل الله» و مبارزه با نشر توحید نام‌گذاری کرده بود.



وهابی‌ها حرم مطهر حسین بن علی(ع) را ویران کرده ضریح آن حضرت را از جای خود کندند و مرقد حبیب بن مظاهر را سوزاندند و تمام ذخائر و نفائس حرم حسینی را چپاول کرده و اسبانشان را در صحن حرم مطهر و چنان فساد و ویرانی به بار آوردند که گویی فاجعه کربلا و حادثه روز حره و کردارهای بنی امیه و متوکل عباسی تکرار شد.



12 سال حمله مدام وهابیت به حرم امام حسین(ع)



وهابی‌ها کار خود را طی 12 سال مدام تکرار کرده و گاه و بی‌گاه به شهر کربلا و اطراف آن و همین طور به شهر نجف حمله و غارت و کشتار به راه می‌انداختند.



تکرار تاریخ تمام شد و اما امروز



هنوز هم رویای ابتر وهابیت حمله دوباره و تخریب حرم امام حسین(ع) و سایر ائمه(ع) است، گمان نکنیم این‌ها به تاریخ پیوسته هنوز هم خاکستر آتشی که وهابیت در حرمین شریفین سامرا به راه انداختند شعله‌ور است. همان‌هایی که اگر تهدید کشورهای اسلامی نبود دست به تخریب و هتک حرمت حرم رسول الله(ص) نیز می‌زدند هر روز در تلاش برای یافتن راهی برای غارت حرمین شریفین اهل بیت(ع) هستند.



قدرت نمایی شیعه



فردا اربعین است و میلیون‌ها زائر پیاده مسافت بین نجف اشرف و کربلا را طی می‌کنند؛ و این یک قدرت‌نمایی برای شیعه است، یعنی تکرار تاریخ تمام شد و شیعیان اکنون آنقدر قدرتمند است که دیگر نگذارد کسی خیمه حسینشان را به آتش بکشد.



ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ



1-محسن الامین، اعیان الشیعة، ص 502.



2- طوسی، الامالی، ص 325.



3- تاریخ طبری، ج 5 ص 321.



4-جغرافیای تاریخ سرزمین‌های خلافت شرقی، ص 85



5- علامه سید محسن امین «اعیان الشیعة»



 

captcha