کد خبر: 1345496
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵

دانشگاهیان و حوزویان زمینه‌ساز حکومت امام عصر(عج) باشند

گروه اجتماعی: امام جمعه بیرجند گفت: دانشگاهیان و حوزویان تلاش ‌کنند در خدمت به امام و نظام بوده و زمینه‌ساز حکومت انسان کامل یعنی امام عصر(عج) باشند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام علی رضایی، امام جمعه بیرجند شب گذشته، 30 آذر در مراسم دیدار دانشگاهیان، حوزویان و فرهنگیان خراسان جنوبی با آیت‌الله‌العظمی نوری‌همدانی، گفت: فصل و تفاوت انسان با سایر حیوانات در شکرگزاری است.



وی با بیان اینکه شکر ریشه درخت ارزش‌های الهی است، افزود: تقوا زمینه‌ساز شکر است.



امام جمعه بیرجند به سخن امام سجاد(ع) مبنی بر اینکه انسانیت انسان به شکر است اشاره کرد و ادامه داد: اگر انسان به سراغ ذات احدیت می‌رود به‌خاطر شکر نعمت‌ها است.



رضایی تصریح کرد: خداوند را شاکریم که توفیق شده در محضر یکی از بنیان‌گذاران این نظام مقدس و الهی و عالمی فرزانه و مجاهد هستیم.



وی با بیان اینکه غرب بین علم و دین تفکیک و جدایی قائل شده است، بیان کرد: این امر سبب انحراف و انحطاط شده زیرا علم بدون معرفت معنی ندارد.



امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه بین ما هیچ‌گاه علم و دین از یکدیگر جدا نیست، متذکر شد: قرآن کریم در چندین آیه علم را به‌عنوان منبع شناخت معرفی کرده است.



امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه دانشگاهیان و حوزویان تلاش ‌کنند در خدمت به امام و نظام بوده و زمینه‌ساز حکومت انسان کامل یعنی امام عصر(عج) باشند، خطاب به دانشگاهیان و حوزویان گفت: علم متکی به معرفت، معنویت و اخلاق تنها نجات‌بخش بشریت است.



وی با بیان این‌که امام خمینی(ره) آمدند و عالم را متحول کردند، تصریح کرد: انقلاب میراث امام خمینی(ره) بوده که به پشتوانه اسلام، مردم و ولایت فقیه به‌وجود آمده است.

captcha