کد خبر: 1345656
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۵
غلامی مطرح کرد:

توصیه‌های وزارت بهداشت در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی(ع)

گروه سلامت: معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از ارسال بخش نامه‌ای به دانشگاه‌های علوم پزشکی برای نظارت‌های بیشتر بهداشتی به تکایا، مساجد و محل‌های طبخ و توزیع نذورات در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی(ع) خبر داد.


سیدرضا غلامی، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره بر ارسال بخش نامه‌ای به دانشگاه‌های علوم پزشکی برای نظارت‌های بیشتر بهداشتی به تکایا، مساجد و محل‌های طبخ و توزیع نذورات در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی(ع)، عنوان کرد: در این مدت نظارت‌های لازم بر مراکز عرضه نذورات و ایستگاه‌های سلامت انجام خواهد شد تا مشکلی خاصی به وجود نیاید.



وی بر لزوم رعایت بهداشت فردی در تهیه و طبخ مواد غذایی تاکید کرد و افزود: تهیه مواد اولیه سالم و نگهداری مواد غذایی پخته شده با توجه به حجم غذایی که پخته می‌شود بین 45 دقیقه تا دو ساعت بیشتر در محیط آزاد محل طبخ قرار نگیرد و اگر می‌خواهد بیشتر از این باشد باید روی شعمک گاز قرار بگیرد تا حرارات خود را از دست ندهد.



غلامی تصریح کرد: در بسته بندی مواد غذایی گرم چه نوشیدنی و چه خوراکی گرم و داغ و یا اقلامی که دارای PH اسیدی هستند و چربی دارند اولویت باید بر ظروف دارای پایه گیاهی و در درجه دوم ظروف آلومینیومی یکبار مصرف باشد.



وی با تاکید بر اینکه از آب سالم برای تهیه نذورات باید استفاده شود، خاطرنشان کرد: سلامت آب باید با اولویت شبکه‌های آب رسانی شهری و روستایی باشد که نظارت بر آن‌ها نیز توسط همکاران ما در سراسر کشور انجام می‌شود و مورد تایید است.



معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش پایانی سخنان خود گفت: همزمان با فرارسیدن فصل زمستان و افزایش استفاده از وسایل گرمایشی، تکایا و هئیت‌های عزاداری ایمنی وسایل را مدنظر قرار بدهند تا دچار مشکل خاصی نشوند.

captcha