کد خبر: 1346368
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲

برگزاری مراسم دست‌های کوچک دعا در بجنورد

گرو فعالیت‌های قرآنی: مراسم معنوی دست‎های کوچک دعا همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی با حضور 200 دانش‌آموز در شهرستان بجنورد برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)  از خراسان شمالی، حسن الهی‌راد، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش بجنورد یکشنبه، 1 دی در مراسم دست‌های کوچک دعا که با حضور 200 دانش‌آموز برگزار شد، گفت: در روایات از دعا به‌عنوان اسلحه مومن، ستون دین، نور آسمان‌ها و زمین، کلید پیروزی و کلید رستگاری یاد شده است و بهترین دعا دعایی است که از سینه پاک و قلب پرهیزگار برخیزد.



وی افزود: همچنین در روایات آمده است که دعا غم‌ها را زائل می‌کند، نعمت‌ها را فراوان می‌کند، حجاب‌ها را می‌درد، انسان را از مرکب غرور و کبر پیاده می‌کند و در دل انسان نیت و خلوص و صفای دل ایجاد می‌کند و به او اعتماد می‌دهد.



الهی‌راد با اشاره به اینکه اصولاً در زندگی انسان حوادثی رخ می‌دهد که از نظر اسباب ظاهری او را در یأس فرو می‌برد، افزود: دعا می‌تواند دریچه‌ای باشد به‌سوی امید و پیروزی و وسیله مؤثری برای مبارزه با یأس و نامیدی است.



به گزارش ایکنا، در ادامه این مراسم 10 دانش‌آموز که آثار آنان میان 500 اثر رسیده برتر شده بود ضمن خواندن آرزو‌های خود در قالب دعا هدایایی دریافت کردند.

captcha