کد خبر: 1346654
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۴
نظری تصریح کرد:

نگاه الهی به علوم؛ بهترین معیار و مؤلفه برای ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه

گروه اندیشه: یک پژوهشگر قرآن و نهج‌البلاغه در لرستان نگاه و تفکر الهی نسبت به همه علوم را متذکر شد و گفت: اینکه به هر علمی نگاه الهی داشته باشیم بهترین معیار و مؤلفه برای ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی نظری، از اساتید و پژوشگران حوزه قرآن و نهج‌البلاغه لرستان در نشست هم‌اندیشی اساتید حوزه و دانشگاه‌های لرستان که شامگاه سه‌شنبه، سوم دی‌ماه در تالار ابن‌سینا بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد برگزار شد در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه و ضرورت پرداختن به این مبحث گفت: وحدت حوزه و دانشگاه از زوایای مختلفی قابل بررسی است.



وی الهی نگاه کردن و الهی فکر کردن نسبت به همه علوم را متذکر شد و افزود: اینکه به هر علمی نگاه الهی داشته باشیم بهترین معیار و مؤلفه برای ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه است.



نظری ادامه داد: یک فیزیک‌دان، شمی‌دان، ریاضی‌دان، پزشک و ادیب اگر الهی فکر کنند و از منظر خداوند متعال به علوم نگاه کنند برای وحدت بین حوزه و دانشگاه بسیار مؤثر است.



این پژوهشگر نهج‌البلاغه و قرآن گفت: اگر ما امروز نسبت به علوم غربی بی‌اعتماد هستیم و این علوم کارایی مورد نظر را ندارد به این علت است که در دایره توحید و خدا نیست و الهی فکر نمی‌کنند.



نظری با یادآوری اینکه هر علم و دانشی که در حیطه علوم الهی نباشد ارزش ندارد، تصریح کرد: بنا برآیات و روایاتی که در دست است آنچه که می‌ماند شجره طیبه یعنی «کلمه‌الله» است؛ لذا هر علمی که در دایره خدا باشد همیشه ثمر می‌دهد.

captcha