کد خبر: 1346716
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸
15 دی‌ماه؛

آخرین فرصت اعتراض به نتایج آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: مهلت ارسال اعتراض به نتایج یازدهمین دوره آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن کریم تا 15 دی‌ماه اعلام شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ مرتضی خدمتکار، مدیر آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره مهلت ارسال اعتراض به نتایج  یازدهمین دوره آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن کریم گفت: مهلت ارسال اعتراض تا 15 دی‌ماه است و ارسال اعتراضات فقط از طریق سیستم گزارش مشکل درگاه جامع آموزش قرآن کریم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ممکن است.

وی توضیح داد: در این سامانه برای هر فرد یک گزارش مشکل ثبت و کد پیگیری ارائه می‌شود که پیگیری روند رسیدگی به اعتراضات فقط از طریق گزینه پیگیری گزارش مشکل امکان‌پذیر است.

یادآور می‌شود، یازدهمین دوره آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن کریم مهرماه سال جاری با حضور بیش از 70 هزار نفر در سه رشته امتحانی اعمّ از حفظ، ترجمه و مفاهیم، تدبر و تفسیر قرآن کریم در سراسر کشور برگزار شد و نتایج این آزمون از اول دی‌ماه بر سایت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته و داوطلبان می‌توانند نمرات خود را مشاهده کنند

captcha