کد خبر: 1346745
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱

تقدیر از اقدامات مطلوب شهرداری قم در اربعین حسینی

گروه خبرنگاران افتخاری/ جلال بیطرفان: نائب رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم ضمن تقدیر از شهرداری در برگزاری مراسم اربعین، گفت: همه دستگاه‌ها در زمینه راهپیمایی اربعین مشارکت کردند و شهرداری نیز به نوبه خود به خوبی به وظایف خود عمل کرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، ناصر رعیت‌پور، با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی شهرداری قم در اربعین حسینی اظهار کرد: همه دستگاه‌ها در زمینه اربعین مشارکت کردند و شهرداری نیز به نوبه خود در این روز به خوبی عمل کرد. شهرداری در بحث حمل و نقل، هماهنگی بین دستگاه‌ها، ساماندهی ایستگاه‌های صلواتی بین راه، هدایت مردم و ساماندهی دستجات عزاداری فعالیت خوبی انجام داد.

عضو شورای اسلامی شهر قم با اشاره به افتتاح بلوار پیامبر اعظم(ص) عنوان کرد: امسال شهرداری بین‌الحرمینی را ایجاد کرد تا برای سال‌ها و مناسبت‌های آینده با همکاری دستگاه‌ها این کار ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: سرویس‌دهی خوبی در اربعین امام حسین(ع) صورت گرفت ولی محدودیت‌هایی در ایام شلوغ وجود دارد که این امر سبب می‌شد امکان فراهم کردن شرایط و هماهنگی بیشتر در این زمینه وجود نداشته باشد. کار پیاده‌روی بین‌الحرمین نخستین برنامه با این حجم حضور مردم در بلوار پیامبر اعظم(ص) بود و برای آینده پیش‌بینی‌های بهتری صورت می‌گیرد.

رعیت‌پور شلوغی ایستگاه‌های صلواتی را یکی از مشکلات ذکر کرد و یادآور شد: در آینده مردم در زمینه ایستگاه‌های صلواتی توجیه می‌شوند و تعداد ایستگاه‌های صلواتی در مسیر افزایش پیدا می‌کند. همچنین معاونت خدمات شهری و حمل و نقل زحمات فراوانی در اربعین حسینی انجام دادند و هماهنگی خوبی بین شهرداری و سازمان‌های وابسته صورت گرفت.

captcha