کد خبر: 1346955
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۵
ششم دی‌ماه؛

بیست و هشتمین نشست قرآنی بسیج جامعه دندانپزشکی برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: بیست و هشتمین نشست قرآنی دندانپزشکان تهران بزرگ امروز ششم دی‌ماه با تلاوت سیعد رحمانی و سخنرانی ابوالفضل بهرامپور برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سلسله نشست‌های قرآنی بسیج جامعه دندانپزشکان که توسط بسیج جامعه پزشکی و به صورت ماهانه برگزار می‌شود، این ماه نیز شاهد برگزاری بیست و هشتمین نشست خود خواهد بود.

بر همین اساس در این نشست که در کلینیک فوق تخصصی شهید منتظری تهران واقع در خیابان استاد نجات‌اللهی برگزار می‌شود، ابوالفضل بهرامپور، کارشناس قرآنی با توجه به ایام ارعین حسینی و نیز سالروز رحلت پیامبر(ص)  به بیان سخنانی در مورد ارتباط پیامبر(ص) و امام حسین(ع) با قرآن کریم خواهد پرداخت.



همچنین قاری بیست و هشتمین نشست قرآنی داندانپزشکان نیز سعید رحمانی، قاری بین‌المللی کشورمان خواهد بود که به تلاوت آیاتی از کلام‌الله وحی خواهد پرداخت و در ادامه آن نیز زیارت عاشورا قرائت خواهد شد. ضمن اینکه بری کودکان حاضر در این نشست نیز سرگرمی‌های قرآنی در نظر گرفته شده است.



این نشست قرآنی که به صورت ماهانه برگزار می‌‌شود در اولین جمعه هر ماه میزبان فعالان و علاقه‌مندان به فعالیت‌های قرآنی که در زمینه پزشکی فعالیت دارند است. بیست و هفتمین جلسه این نشست نیز جمعه هشتم آذر ماه با سخنرانی عباس  هنردوست، رئیس بسیج جامعه دندانپزشکی تهران و همچنین حسین اقبالی‌نسب، از اساتید دانشگاه برگزار شد.

نشست قرآنی دندانپزشکان بسیج جامعه پزشکی در اولین جمعه هر ماه برگزار می‌شود که در آن برنامه‌هایی همچون تلاوت قرآن توسط شرکت کنندگان و قاری مدعو، سخنرانی و نیز برنامه‌های سرگرم کننده برای فرزندان خانواده‌های حاضر در این نشست اجرا می‌شود.

captcha