کد خبر: 1347168
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۳
نماینده مردم قزوین در مجلس:

نقش وقف در تحقق حماسه اقتصادی نقشی بی ‌بدیل و ماندگار است

گروه اجتماعی: نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وقف نقشی ماندگار در تحقق حماسه اقتصادی در کشور دارد، گفت: وقف حلقه مستحکمی بین حلقه‌های اقتصادی در کشور است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، داوود محمدی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز،5دی در همایش وقف و رسانه اظهار کرد: وقف می‌تواند حلقه مستحکمی بین حلقه‌های اقتصادی باشد .



وی با بیان اینکه باید به دنبال افزایش بهره‌وری در موقوفات بود، افزود: وقف حرکتی خداپسندانه است که در دین مبین اسلام بر روی آن تأکید زیادی وجود دارد و باید تلاش کرد تا اثرات زیاد این   حرکت خداپسندانه و سنت الهی در بین مردم ترویج پیدا کند.



محمدی با بیان اینکه عدم برخورد با پدیده وقف بدبینی در بین مردم را بوجود خواهد آورد ، تصریح کرد: وقف میتواند در تحقق حماسه اقتصادی نقشی ماندگار و بی‌بدیل ایفا کند.



نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی از وقف به عنوان پدیده اقتصادی متکی بر مردم یاد کرد و گفت: وقف از دیدگاه اجتماعی یکی از تجلی‌گاه‌های مشارکت و حرکت‌های خودجوش مردمی است که منجر به عدالت اجتماعی نیز می‌شود.



وی با بیان اینکه  وقف و واقف به دنبال محرومیت زدایی از جامعه و تقویت مبانی دینی و اعتقادی در سطح جامعه هستند، عنوان کرد: گسترش عدالت، محرومیت زدایی و ترویج مبانی و اندیشه‌های ناب اسلامی از مهم‌ترین نتایج وقف در جامعه اسلامی است.



این نماینده مجلس شورای اسلامی نقش رسانه را در ترویج فرهنگ وقف نقشی ماندگار ارزیابی و تصریح کرد: مجموعه اوقاف و امور خیریه در سطح کشور باید  با برگزاری نشست‌های مشترک با اصحاب رسانه به دنبال فرهنگ‌سازی در حوزه وقف در بین عموم مردم باشند و از این بستر بزرگ برای تبلیغ فرهنگ وقف استفاده کنند.



محمدی با بیان اینکه رسانه یک مجموعه فرهنگ‌ساز است  و در امر جریان سازی فرهنگی نقشی مهم را بر عهده دارد ، تأکید کرد: باید تلاش کرد تا پدیده وقف را در قالب هنر نیز که از کارایی بیشتری برخوردار است به مردم و جامعه ارائه کرد.



وی دنیای رسانه را دنیایی با سرعت به روز رسانی بالا دانست و از مجموعه اوقاف و امور خیریه نیز خواست تا برای ترویج فرهنگ وقف در کشور خود را با این دنیای سرعت و به روز هماهنگ کنند.



نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجالس شورای اسلامی در پایان خروج از شیوه‌های سنتی وقف را خواستار شد و افزود: باید به دنبال راهکار برای افزایش ضریب بهره‌وری از موقوفات باشیم و با احصای شیوه‌نوین بهره‌وری، برمبنای آن حرکت کنیم.

captcha