شهرام شکوهی، خواننده پاپ کشورمان در حاشیه بازیدش از آسایشگاه جانبازان ثارالله در گفتگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه وی جنگ را به عینه لمس کرده است، اظهار کرد: من متولد دهه 50 هستم، لذا جنگ را به خوبی می شناسم و آن را لمس کرده ام، پس به خوبی درک می کنم که جانبازان هشت سال جنگ تحمیلی چه دین بزرگی گردن ما دارند و باید هر لحظه که نفس می کشیم خود را مدیون ایثار آنان بدانیم.
وی افزود: این مهم را باید یادآوری کنم که به یاد جانبازان بودن تنها یک بخش از مسئولیت هنرمندان است، اما وظیفه اصلی آن است که در کارهایی خود نیز این ارادت را نشان دهیم، به نحویکه نسل جوان هم درک کنند چه جانفشانی هایی برای راحتی آنها انجام شده است.
شکوهی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: تمامی بخش های هنر قادرند که موضوعات و ایده های خود را از هشت سال دفاع قدس وام بگیرند، بدین معناکه هر اندازه سینما قادر است در این زمینه فعال باشد، از فعالان حوزه موسیقی یا هنرهای تجسمی نیز انتظار می رود چنین کارکردی را داشته باشند به این شرط که به خوبی درک و شناخته شوند.
سفارشسازی سازی سم موسیقی ارزشی
این خواننده در پاسخ به این سؤال که چه آسیب هایی کارهای ارزشی را تهدید می کند؟ گفت: سفارشی سازی سمی است که موجب می شود کارهای ارزشی کیفیت مناسب خود را از دست بدهد. در کلامی دیگر کارهای سفارشی چون عاری از اعتقاد و عشق هستند آن تاثیرگذاری لازم را به روی مخاطبان ندارند، همچنین این دست تولیدات سبب میشوند که مخاطب از آثار اینچنینی روی گردان شود.
شکوهی اضافه کرد: ممیزی آسیب دیگری است که باعث می شود کارهایی که در حوزه دفاع مقدس تولید می شوند آن کیفیت لازم را نداشته باشند، زیرا در این شرایط خواننده این امکان را ندارد که برای کارش نوآوری و خلاقیت داشته باشد، لذا ناخودآگاه کار در دام سطحی نگری و شعارزدگی گرفتار می آید.
وی در پایان خطاب به خوانندگان که کارهای دفاع مقدسی انجام می دهند، گفت: پیشنهاد من به خوانندگان که می خواهند در عرصه دفاع مقدس کار تولید کنند این است که با تمام احساسی که دارد بخوانند، چون در این شرایط قادرند زیباتر، معنویاتی که در این حوزه معنایی است را به زبان موسیقی به مخاطب منتقل کنند.