کد خبر: 1347551
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۷
منتخب مردم سیستان در مجلس:

حضور ملت ایران در روز 9 دی اثبات حقانیت نظام بود

گروه سیاسی: 9 دی با حضور گسترده ملت بزرگ ایران در صحنه دفاع از ولایت و ارزش‌های نظام خلق شد و همه نقشه‌های شوم استکبار جهانی را برهم زد و حقانیت و اقتدار نظام را اثبات کرد.


حلیمه عالی، منتخب مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه 9 دی روز اثبات ولایتمداری و پایداری در مسیر حفظ ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود، گفت: 9 دی از روزهای پرافتخار انقلاب اسلامی است و همه آحاد مختلف جامعه باید برای پاسداشت این روز که روز میثاق با ولایت و امامت است در صحنه حاضر باشند.



وی گفت: 9 دی  با حضور گسترده ملت بزرگ ایران در صحنه دفاع از ولایت و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران رقم خورد و همه نقشه‌های شوم استکبار جهانی را برهم زد تا حقانیت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را اثبات کنند.



9 دی یوم‌الله نظام محسوب می‌شود



منتخب مردم سیستان در مجلس با بیان اینکه 9 دی یوم‌الله نظام اسلامی محسوب می‌شود، ادامه داد: 9 دی نمایش غیرت دینی، بینش سیاسی و آگاهی مردم از توطئه‌های دشمنان است وتثبیت جایگاه ولایت از اهداف این روز است.



عالی با بیان اینکه دشمنان با اردوکشی خیابانی و حمله به آرمان‌های انقلاب اسلامی در فتنه 88 درصدد توطئه علیه انقلاب بودند، افزود: عده‌ای از روی لجبازی و عده‌ای از روی آگاهی در این اردوهای خیابانی شرکت می‌کردند و این وضعیت موجب شد دشمن دچار خیال باطل شود ولی حماسه 9 دی همه این نقشه‌ها را با شکست مواجه کرد.



بیانات مقام معظم رهبری موجب آگاهی مردم شد



منتخب مردم سیستان در مجلس با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در 29 خرداد 88 افزود: بیانات مقام معظم رهبری در 29 خرداد 88 موجب آگاهی مردم در خصوص توطئه‌های دشمنان شد و ایشان با بیانات مختلف در خصوص توطئه‌های دشمنان، مردم را نسبت به اهداف دشمنان آگاه کرد.



عالی در پایان گفت: ان‌شاءالله مردم سیستان بار دیگر با خلق حماسه‌ای دیگر در سالروز 9 دی ارادتمندی خود را به مقام والای رهبری نشان داده و خار چشم دشمنان این مرز و بوم باشند.

captcha