به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، احمد آلآقا، برادر شهید علیاصغر آلآقا در دیدار با شورای عالی قرآن که صبح امروز، 7 دیماه صورت گرفت، درباره برادر شهیدش گفت: علیاصغر در سال 1343 در محله مروی تهران دیده به جهان گشود و دوران ابتدایی را در آن منطقه گذراند.
وی ادامه داد: علیاصغر گرایش شدید مذهبی داشت و از همان دوران کودکی به فعالیتهای مذهبی اهتمام ورزید؛ به طوری که توانست در مدت کوتاهی، دو هیئت مذهبی «محبانالشهدا» و «بنیهاشم» را پایهگذاری کند.
در عین کم سن و سالی، فرمانده پایگاه محله شد
بردار شهید آلآقا با اشاره به اینکه علیاصغر در کارهای عامالمنفعه و خیریه فعالیت بسیار داشت، اظهار کرد: خانواده آلآقا صبحها با تلاوت زیبای قرآن علیاصغر از خواب بیدار میشدند. وی هر شب سوره واقعه را پیش از خواب تلاوت و همه اهل منزل را به تلاوت کلامالله مجید توصیه میکرد.
وی افزود: شهید آلآقا علاوه بر فعالیتهای مذهبی، فعالیتهای گستردهای نیز در سپاه پاسداران داشت و چندین بار به مأموریتهای خارج از کشور نیز اعزام شده بود. وی همچنین با آنکه سن زیادی نداشت، فرماندهی پایگاه محله را برعهده گرفت.
احمد آلآقا با بیان اینکه برادر شهیدش از فرماندهان گردانهای تخریب بود، تصریح کرد: علیاصغر از همان روزهای آغازین جنگ عازم جبهه و چندین بار مجروح شد، به طوری که در سالهای 60 و 61 دو بار از ناحیه پا مجروح و پای چپش قطع شد. با این وجود از پا ننشست و بازهم به جبهه برگشت.
21 ساله بود که شهید شد
وی بیان کرد: علیاصغر تا آخرین نفس بر پای آرمانهای خویش ایستاد و با آنکه یک پا نداشت، به مأموریتهای متعدد اعزام شد تا اینکه در ششم بهمنماه سال 64 شربت شهادت نوشید و به خیل یاران شهیدش پیوست.
آلآقا در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح ویژگیهای بارز برادر شهیدش پرداخت و گفت: علیاصغر اسوه اخلاص بود؛ تمامی کارهای خیر و عامالمنفعه خود را در خفا انجام میداد و از ریاکاری بیزار بود. حتی نزدیکانش نیز از کارهایش خبر نداشتند.
وی اظهار کرد: اصغر با آنکه سن زیادی نداشت، اما بسیار جا افتاده و نیکسرشت بود. در زمینه تأمین مایحتاج مردم، به ویژه قشر ضعیف جامعه بسیار فعال بود. وی برنامههای مذهبی مسجد محل را ساماندهی میکرد و به شدت شیفته ائمه اطهار(ع) بود.
احمد آلآقا با بیان اینکه برادر شهیدش در زمان شهادت، 21 سال بیشتر نداشت، افزود: عمر علیاصغر بسیار گرانبها بود و آثار فعالیتهایش هنوز هم دیده میشود؛ به عنوان مثال دو هیئتی که علیاصغر پایهگذار آن بود، هنوز هم فعال هستند.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه خیابان بالای میدان قیام به نام این شهید بزرگوار نامگذاری شده است، گفت: امیدوارم بتوانیم با تمامی وجود در راهی که علیاصغر قدم گذاشت، حرکت کنیم و شرمنده این شهید بزرگوار و امام راحل(ره) نباشیم.