کد خبر: 1347773
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳
قاری ممتاز کشورمان در دیدار با خانواده شهید آل‌آقا؛

شهدای قرآنی، شاخص‌ترین رزمندگان جبهه‌ها بودند

گروه جهاد و حماسه: قاری ممتاز کشورمان در دیدار با خانواده شهید علی‌اصغر آل‌آقا طی امروز، 7 دی‌ماه گفت: شهدای قرآنی؛ شاخص‌ترین رزمندگان در جبهه‌ها بودند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در دیدار شورای عالی قرآن با خانواده شهید علی‌اصغر آل‌آقا از شهدای قرآنی تهران طی امروز، 7دی که با حضور نمایندگانی از بنیاد شهید، سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) و دو تن از قاریان ممتاز کشوری برگزار شد، علاوه بر تجلیل از روح بلند این شهید، لوحی به رسم یادبود به خانواده این شهید تقدیم و آیاتی از قرآن کریم تلاوت شد.



 احمد آل‌آقا، برادر شهید علی‌اصغر آل‌آقا در ابتدای این دیدار درباره برادر شهیدش گفت: علی‌اصغر در سال 1343 در محله مروی تهران دیده به جهان گشود و دوران ابتدایی را در آن منطقه گذراند.



وی ادامه داد: علی‌اصغر گرایش شدید مذهبی داشت و از همان دوران کودکی به فعالیت‌های مذهبی اهتمام ورزید؛ به طوری که توانست در مدت کوتاهی، دو هیئت مذهبی «محبان‌الشهدا» و «بنی‌هاشم» را پایه‌گذاری کند.





در عین کم سن و سالی، فرمانده پایگاه محله شد



بردار شهید آل‌آقا با اشاره به اینکه علی‌اصغر در کارهای عام‌المنفعه و خیریه فعالیت بسیار داشت، اظهار کرد: خانواده آل‌آقا صبح‌ها با تلاوت زیبای قرآن علی‌اصغر از خواب بیدار می‌شدند. وی هر شب سوره واقعه را پیش از خواب تلاوت و همه اهل منزل را به تلاوت کلام‌الله مجید توصیه می‌کرد.



وی افزود: شهید آل‌آقا علاوه بر فعالیت‌های مذهبی، فعالیت‌های گسترده‌ای نیز در سپاه پاسداران داشت و چندین بار به مأموریت‌های خارج از کشور نیز اعزام شده بود. وی همچنین با آنکه سن زیادی نداشت، فرماندهی پایگاه محله را برعهده گرفت.



احمد آل‌آقا با بیان اینکه برادر شهیدش از فرماندهان گردان‌های تخریب بود، تصریح کرد: علی‌اصغر از همان روزهای آغازین جنگ عازم جبهه و چندین بار مجروح شد، به طوری که در سال‌های 60 و 61 دو بار از ناحیه پا مجروح و پای چپش قطع شد. با این وجود از پا ننشست و بازهم به جبهه برگشت.



21 ساله بود که شهید شد



وی بیان کرد: علی‌اصغر تا آخرین نفس بر پای آرمان‌های خویش ایستاد و با آنکه یک پا نداشت، به مأموریت‌های متعدد اعزام شد تا اینکه در ششم بهمن‌ماه سال 64 شربت شهادت نوشید و به خیل یاران شهیدش پیوست.



آل‌آقا در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح ویژگی‌های بارز برادر شهیدش پرداخت و گفت: علی‌اصغر اسوه اخلاص بود؛ تمامی کارهای خیر و عام‌المنفعه خود را در خفا انجام می‌داد و از ریاکاری بیزار بود. حتی نزدیکانش نیز از کارهایش خبر نداشتند.



ارج نهادن به مقام شامخ شهدای قرآنی و تجلیل از خانواده این شهید



محمد گلستان، نماینده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) دیگر سخنران این مراسم بود که گفت: هدف از این بازدید، ارج نهادن به مقام شامخ شهدای قرآنی و تجلیل از خانواده این شهید بزرگوار است که در راه اسلام و قرآن، از جان خود گذشت.



وی ادامه داد: طی مراسمی که در 25 دی‌ماه در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، از مقام تمامی شهدای شاخص قرآنی شهر تهران که بالغ بر 140 نفر هستند، تجلیل می‌شود و پیش از این مراسم نیز شورای عالی قرآن با حضور در منزل تعدادی از این شهدا، از آنها برای حضور در مراسم دعوت به عمل می‌آورد.





شهدای قرآنی، شاخص‌ترین رزمندگان ما در 8 سال دفاع مقدس



محسن بادپا، قاری ممتاز کشورمان نیز که در این مراسم حضور داشت، گفت: شهدای قرآنی، شاخص‌ترین رزمندگان ما در 8 سال دفاع مقدس بودند که با اعمال خویش، شور و حال وصف‌ناپذیری به جبهه‌ها دادند.



وی با قرائت آیه 169 سوره آل‌عمران «وَ لاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» اظهار کرد: این آیه نشانگر جایگاه والای شهدا در نزد پروردگار است، به طوری که نه تنها شهدای بزرگوار زنده هستند، بلکه نزد خداوند متعال روزی خود را کسب می‌کنند.



این قاری ممتاز کشور ادامه داد: ما که در این کره خاکی زندگی می‌کنیم، در واقع زنده نیستیم و تنها در صورتی می‌توانیم بگوئیم زنده‌ایم که ندای خداوند متعال و رسولش(ص) را استجابت کنیم و پای در راهی بگذاریم که شهدا آن را طی کردند و به بالاترین جایگاه ممکن در آخرت دست یافتند.





شهدا؛از همه چیز خود در راه قرآن و اسلام گذشتند



وی با بیان اینکه حیات ما وابسته به اعضای بدن‌مان است، تصریح کرد: شهدا در این دنیا به هیچ چیز وابسته نبودند و از همه چیز خود در راه قرآن و اسلام گذشتند و در آن دنیا نیز وابسته به هیچ چیز نیستند، پس باید گفت که شهدا زنده واقعی هستند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند.

captcha