کد خبر: 1348109
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰

اهانت وزیر اطلاع‌رسانی بحرین به کلام وحی

گروه بین‌الملل: وزیر امور اطلاع‌رسانی بحرین در صفحه شخصی خود در توئیتر از چند آیه قرآنی به عنوان ضرب‌المثل‌های قدیمی عربی استفاده کرد که با موجی از انتقادها علیه وی در پایگاه‌های اجتماعی همراه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «صوت المنامة»، سمیره رجب در نوشته‌های خود در شبکه اجتماعی توئیتر برخی از آیات قرآن کریم را ذکر کرده و از این آیات  به عنوان ضرب‌المثل‌های قدیمی عربی یاد کرده است.
وزیر امور اطلاع‌رسانی مدعی شده است: آیه  17 سوره الرعد: «فأَمَّا الزَّبَدُ فَیَذْهَبُ جُفَاء وَأَمَّا مَا یَنفَعُ النَّاسَ فَیَمْکُثُ فِی الأَرْضِ: اما کف بیرون افتاده از میان می‌‏رود ولى آنچه به مردم سود می‌رساند در زمین [باقى] می‌ماند» و آیه 120 سوره نساء: «یَعِدُهُمْ وَیُمَنِّیهِمْ وَمَا یَعِدُهُمُ الشَّیْطَانُ إِلاَّ غُرُورًا: [آرى] شیطان به آنان وعده می‌دهد و ایشان را در آرزوها می‌افکند و جز فریب به آنان وعده نمی‌دهد» نوعی ضرب‌المثل‌ کهن عربی است.
این ادعای سمیره رجب که اهانت صریح به کلام وحی به‌شمار می‌آید، در فضای مجازی و در میان کاربران شبکه‌های اجتماعی جنجال برانگیز شده است.
قرآن کریم معجزه جاوید پیامبر(ص) و کتاب زندگی است، جملات و آیات وحیانی این کتاب مقدس همواره راه‌گشا و هدایت‌گر انسان‌ها بوده، وزیر امور اطلاع‌رسانی بحرین با این ادعاهای مضحک بعد وحیانی و قداست کلام وحی را زیر سؤال برده است.

وزیر اطلاع رسانی بحرین در پاسخ به منتقدان، اشتباه فاحش خود را چنین توجیه کرد که شماری از آیات قرآن در کتاب‌های کهن به کار گرفته شده و به نوعی ضرب المثل شده است، اما این بهانه تراشی نیز نتوانست حمله‌ای را که علیه وی در رسانه‌های مجازی شکل گرفته، متوقف کند.

ادعای خانم سمیره رجب درحالی است که ضرب المثل‌های کهن عرب را امثال و حکم رایج میان مردم که دارای ایجاز و شکل معین وثابت در طول سالیان باشند؛ تشکیل می‌دهند.
ادبیات عامیانه نیز نوعی ابتکار شفاهی ملل است که شامل سخنان نظم و نثر، حماسه‌ها و قصه‌های مردمی، ترانه‌ها و ضرب المثل‌ها، چیستان و حکایت‌های عامیانه می‌شود و گاهی نیز عادات و آداب و رسوم مذهبی و هنرها و صنایع دستی سنتی هم به آن راه می یابد.

جواد فیروز، نماینده سابق پارلمان بحرین که حکومت آل‌خلیفه به دلیل اعتراضات ضد حکومتی از وی سلب تابعیت کرده، در صفحه توییتر خود از این اقدام وزیر بحرینی انتقاد کرده است.

captcha