کد خبر: 1348832
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶
حجت‌الاسلام شیخلو:

سیره پیامبر(ص) برای مسلمانان، برنامه عملی است

گروه اجتماعی : مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه گفت: چنانچه اخلاق حسنه، سعه صدر و گذشت پیامبر اسلام(ص) برای مسلمانان به‌عنوان الگو نگریسته شود، زندگی آن‌ها سراسر آرامش می‌شود.


حجت‌الاسلام اسماعیل شیخلو، مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، عنوان کرد: تمامی مسلمانان به اتفاق هم به اصول دین معتقد هستند که یکی از آن‌ها نبوت است یعنی همه مسلمانان حضرت محمد(ص) را آخرین پیامبر خدا می‌دانند.



وی افزود: پس همان پیامبر اسلام(ص)، نقطه وحدت تمامی مؤمنان و مسلمانان است؛ بنابراین مسلمانان باید در همان نقطه وحدت، دست به دست هم داده و توطئه‌های دشمنان استکباری را که خواهان تفرقه و اختلاف‌افکنی میان مسمانان هستند را خنثی کنند.



وی در خصوص جایگاه حضرت محمد(ص) در قرآن گفت: نوع بشر، خلیفةالله معرفی شده است اما سردمدار این مخلوقات در نوع کامل آن همان پیامبر اسلام(ص) است، چون حضرت محمد(ص) تجلی کامل انسان به‌شمار می‌رود.



حجت‌الاسلام شیخلو ابراز کرد: با توجه به اینکه یکی از معجزات پیامبر(ص) رفتن به معراج است در سوره مبارکه «اسراء» خداوند به آن اشاره کرده است پس اگر به آیاتی که در رابطه با پیامبر اکرم(ص) است، توجه کنیم در آن شرایط به تکامل صنعتی، مادی، جسمی، علمی و تخصصی رسیده و با آرامش و وحدت زندگی می‌کنیم.



مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه  با اشاره به شخصیت و سیره پیامبر(ص) افزود: سیره و روش پیامبر(ص) برای مسلمانان یک برنامه زندگی عملی است و در روایات اسلامی آمده است که مؤمن مسلمانی که معتقد به خدا و پیامبر(ص) است، باید سه خصلت داشته باشد و آن خصلت‌هایی است که از خدا و پیامبر و امام به ارث برده است.



وی ادامه داد: خصلتی که انسان مسلمان باید از خداوند ارث ببرد، ستار العیوب است و چون خداوند عیب‌پوش است مسلمان هم باید چنین باشد و دیگری گذشت پیامبر(ص) است یعنی حتی کافران و دشمنان ایشان نیز به وی اعتقاد داشتند که گذشت آن حضرت از همه چیز بالاتر است و با اینکه علیه پیامبر(ص) جنگ‌های فراوانی تحمیل کرده و مشکلاتی ایجاد  کردند اما ایشان پس از فتح مکه آن‌ها را به دور خود جمع کرد و به خاطر رضای الهی آن‌ها را بخشید



مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه  تأکید کرد: پیامبر(ص) حتی قاتل حضرت حمزه(ع) را نیز عفو کرد پس اگر اخلاق حسنه، گذشت و صعه صدر ایشان را در نهاد خود ایجاد کنیم نه تنها در خانواده و جامعه و زندگی مشکلی نخواهیم داشت، بلکه با آرامش زندگی خواهیم کرد.

captcha