کد خبر: 1349262
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۳
حجت الاسلام مصائبی:

ظرفیت رسانه برای ترویج وقف های روز استفاده شود

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی گفت: باید از ظرفیت رسانه ها اعم از دیداری و شنیداری برای ترویج وقف های روز و مورد نیاز جامعه استفاده شود.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی حجت الاسلام علی مصائبی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی روز دوشنبه نهم دی ماه در همایش وقف و رسانه که در سالن اجتماعات اوقاف برگزار شد، با بیان اینکه موقوفات یک بحث عام و متعلق به عامه مردم است گفت: پرداختن به نیازهای روز در امر موقوفات در جامعه مغفول مانده است.



وی تاکید کرد: بای از ظرفیت رسانه ها اعم از دیداری، شنیداری، مکتوب و مجازی در جهت ترویج وقف های مورد نیازجامعه به ویژه در حوزه فرهنگ سازی دینی استفاده کرد.



وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم وقف های به روز داشته باشیم باید به مردم آگاهی دهیم، مبارزه با ناتوی فرهنگی دشمن در شرایط کنونی نیازمند صرف هزینه است که امر وقف می تواند نقش موثری در تحقق ان داشته باشد.



حجت الاسلام مصائبی با اشاره به اینکه هنوز برای رسیدن به حد مطلوب تعامل رسانه و وقف که بتواند جامعه را بسازد فاصله داریم، افزود: ترویج و سوق دادن موقوفات به سمت نیازهای روز نباید محدود به قشر رسانه ای شود و در این حوزه همه افراد به تناسب فعالیتی که دارند مسئولند.



مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی در پایان با اشاره به فرارسیدن رحلت نبی مکرم اسلام، حضرت محمد(ص) را پیامبر وحدت بخش و مهربانی توصیف کرد و اذعان کرد: وحدت مهم ترین پیام رسول بزرگوار اسلام بود و باید تلاش کنیم تا پیام دین اسلام محمدی را به جهانیان عرضه کینم.

captcha