کد خبر: 1349389
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۵

تجمع عاشوراییان در بیجار برگزار شد

گر وه سیاسی: تجمع بزرگ عاشوراییان به‌مناسبت دهه آخر صفر و گرامیداشت حماسه 9 دی ‌در بیجار برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه کردستان، تجمع بزرگ عاشوراییان به‌مناسبت دهه آخر صفر و گرامیداشت حماسه 9  دی ‌رو‌ز گذشته، 10 دی در بیجار برگزار شد.



حجت‌الاسلام علی مرادی، امام جمعه بیجار در تجمع بزرگ عاشورائیان، ضمن گرامیداشت ایام الله نهم دی و ابراز تسلیت به‌مناسبت دهه آخر صفر اظهار کرد: هر فتنه‌ای متشکل از جمعی از هواپرستان و دنیاپرستان است که پرچمداری و برنامه‌ریزی فتنه‌ها را عهده‌دار می‌شوند و در پی دنیاطلبی خود هستند.



وی حماسه 9 دی را نماد بصیرت و بیداری ملت غیور ایران و ناکامی دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و بیان کرد: در فتنه‌ها حق و باطل به‌هم می‌آمیزد و تنها بصیرت است که مرز حق از باطل را مشخص می‌کند.



حجت‌الاسلام مرادی با اشاره به منویات راه‌گشای مقام معظم رهبری در دوران فتنه 88، اعلام کرد: مهمترین عاملی که باعث شد مردم به ماهیت این فتنه‌گران پی ببرند بصیرت و آگاهی مردم و رهنمودهای مقام معظم رهبری بود که با خط‌مشی عالمانه خود این مرز را برای مردم روشن کردند.



خطیب جمعه بیجار عنوان کرد: اگر فکر کنیم که دیگر فتنه‌ای رخ نمی‌دهد، این برخلاف سیر جریان امتحانات الهی است، دنیاپرستان هر لحظه در کمین‌اند تا با دامن زدن به مسائل جزیی و د‌رآمیختن حق با باطل فتنه‌ای دست و پا کنند تا به منافع دنیایی خود دست یابند.



وی تأکید کرد: از فتنه غافل نشوید و همواره پیرو ولایت فقیه باشید و رهنمودهای ولی را ملاک تشخیص حق از باطل بدانید چر‌اکه اگر انسان به وقتش از ولی خود دفاع نکند با لگد دشمنان بیدار شده و له می‌شود.



وی ضمن تأکید به اینکه نباید پست و سابقه افراد در نظام را ملاک حق بودنشان دانست، افزود: در طول تاریخ حوادث فراوانی پیش‌آمده که همگی برای ما هشدار و درس عبرتی است؛ دشمنی که در محرم سال 61 هجری به عباس‌ابن علی(ع) طمع می‌کند و امان‌نامه می‌آورد و قصد جدا شدن وی از ولایتش را دارد؛ همان دشمن امروز با طمع قرار دادن افراد مطرح نظام درصدد جدا کردن مردم از ولایتشان است.



خطیب جمعه بیجار در ادامه به دستاوردهای حماسه 9 دی اشاره کرد  و گفت: افزایش مقبولیت و محبوبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی، رو شدن چهره سران فتنه، رو شدن دست بیگانگان در راه‌اندازی این فتنه و اعتراف دشمنان به‌دست نکشیدن مردم از نظام  مقدس جمهوری اسلامی و ولایت فقیه؛ از مهم‌ترین دستاوردهای این حماسه پرشور بود که توسط شما مردم فهیم رقم خورد.



وی در پایان در جمله خطاب به مقام عظمای ولایت، یادآور شد: آقای ما مولای ما امروز ما همه حواسمان به رهنمودهای شماست و هر کس بخواهد بر خلاف مصالح کشور قدم بردارد تشخیص داده و همراهیش نمی‌کنیم؛ مولای ما امروز تا رسیدن به افق انقلاب و رساندن پرچم این انقلاب به دست ولیعصر(عج) با تو هستیم و حتی در این راه از جان خود نیز گذشت می‌کنیم.

captcha