کد خبر: 1349634
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹

شبهات موجود در حوزه وقف توسط رسانه‌ها برطرف شود

گروه اجتماعی: مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان شرقی ضمن تبیین آسیب‌های موجود در تأثیر فرهنگ وقف در جامعه، گفت: عمل نکردن به نیات واقف، تغییر نام موقوفات و ... از مواردی است که باید توسط رسانه‌ها شبهه‌زدایی شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، علی نواداد، مدیرکل صدا و سیمای استان امروز، 11 دی در نشست مشترک با مدیران و مسئولان اداره‌کل اوقاف و امورخیریه استان، با اشاره به تعاملات شکل گرفته در این دو مجموعه، در ترویج فرهنگ وقف، تأکید کرد: با وجود گام‌های برداشته شده، بدون شک اقدامات موجود کافی نبوده و باید تصمیمات کاربردی‌تری گرفته شود.



وی ادامه داد: فرهنگ‌سازی با روش‌های غیر مستقیم در مورد جایگاه رفیع وقف در قالب تئاتر، فیلم، نمایش و غیره با محوریت افزایش اخوت اسلامی، مبارزه با مصرف‌گرایی، تأمین نیازهای مادی همراه با تعالی معنوی می‌تواند تأثیر بسزایی در مردم داشته باشد.



نواداد از همت و عزم جدی صدا و سیما در راستای شبهه‌زدایی از مواردی که به فرهنگ وقف آسیب می‌رسانند، خبر داد و دیگر رسانه‌ها را نیز به این عمل خداپسندانه دعوت کرد.

captcha