کد خبر: 1350057
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۶
رئیس مرکز ملی سینمای تونس:

سینمای ایران انسان را به معبودش پیوند می‌زند

شعب خارجی: سینمای ایران برای انسان ارزش و شخصیت قائل است تا جائیکه سعی می‌کند او را به معبودش پیوند زند واین همان حلقه مفقوده سینمای امروز در جهان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آفریقا، عدنان خضر، رئیس سابق تلویزیون ملی تونس و رئیس فعلی مرکز ملی سینمای این کشور طی دیدار با «صادق رمضانی گل افزانی» رایزن فرهنگی ایران در تونس، با بیان این مطلب گفت: انقلاب اسلامی ایران در تمام ابعاد موجبات نهضت فکری را برای بشریت فراهم وخداباوری را با تشکیل حکومتی اسلامی نهادینه کرد تا جایی که ترجمان حقیقی اراده انسانی با توکل به خالقش شد.
خضراظهار کرد:  سینمای ایران برای انسان ارزش وشخصیت قائل است و سعی می‌کند او را به معبودش پیوند زند واین همان حلقه مفقوده سینمای امروز در جهان است که صرفاً به بعد مادی وشهوانی انسان توجه کرده وبه همین دلیل است که باید با همکاری مسئولان سینمای ایران از این تجربه موفق استفاده بهینه کنیم وما در تونس برای توسعه روابط با معاونت سینمایی ایران آمادگی کامل داریم.
وی اظهار امیدواری کرد که در جشنواره فجر امسال حضور داشته باشد.
عدنان خضر با تقدیر از فعالیت‌های رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تونس آمادگی مرکز خود را برای برگزاری جشنواره‌های سینمایی وهفته‌های فیلم ایران اعلام کرد وایجاد کارگاه‌های آموزشی را در زمینه کارگردانی وسناریو نویسی که از سوی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد مورد استقبال قرار داد وآن را فرصتی برای تربیت نسل جدید سینما دانست.
رمضانی نیز در این دیدار با تأکید بر ضرورت اجرایی کردن  تفاهم‌نامه سینمایی دو کشورآمادگی مؤسسات سینمایی جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری‌های مستمر با تونس اعلام کرد.
 

captcha