کد خبر: 1350162
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۱
حجت‌الاسلام رشتبری:

هدف از سبک زندگی اسلامی ترویج زندگی فقیرانه نیست

امام جمعه خلخال گفت: هدف از سبک زندگی اسلامی ترویج زندگی فقیرانه و یا حقیرانه در بین مردم نیست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام امیر رشتبری، امام جمعه خلخال، امروز، 14دی در جلسه شورای فرهنگ عمومی خلخال، گفت: استفاده از راهکارهای ممکن برای ترویج سبک زندگی اسلامی برای رویارویی با خواسته دشمنان نظام وظیفه نهادهای فرهنگی از جمله شورای فرهنگ عمومی است.



وی گفت: ذائقه شیعه و ملت ایران شهادت طلبی و ساده زیستی در عین استفاده از امکانات رفاهی جامعه بوده و این در حالی است که دشمن برای از بین بردن این ذائقه و ترویج فرهنگ شهرت طلبی و تجمل‌گرایی و سوق دادن مردم به نفسیات در جامعه تلاش می‌کند.



امام جمعه خلخال از دست اندرکاران برگزاری کلاس‌های اخلاق در ادارات، نهادها و اقشار مختلف مردم با بکارگیری کارشناسان روابط اخلاقی و خانواده در هفته گذشته قدردانی کرد.



وی خواستار تداوم و استمرار این گونه برنامه‌های فرهنگی و اخلاقی در جامعه برای ترویج فرهنگ و سبک ساده زیستی و زندگی اسلامی در بین مردم و تحقق خواسته مقام معظم رهبری در این زمینه شد.



وی اضافه کرد: هدف از سبک زندگی اسلامی ترویج زندگی فقیرانه و یا حقیرانه در بین مردم نیست و این گونه دیدگاه‌ها به سبک زندگی اسلامی خارج از دیدگاه اسلام است.



در ادامه هوشنگ محمدی، فرماندار خلخال گفت: ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه درشرایط فعلی که ذائقه مردم در بسیاری از رفتارهای اجتماعی به سوی تجمل‌گرایی گرایش پیدا کرده کاری سخت و سنگین است.



وی خاطرنشان کرد: با استفاده از کارشناسان امور اجتماعی و خانواده و نیز خرد جمعی و با کمک رسانه‌های جمعی به ویژه رسانه ملی این کار باید در جامعه عملی شود.

captcha