کد خبر: 1350719
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰

ثبت سه وقف جدید در رودسر و املش

گروه اجتماعی: سرپرست اداره اوقاف رودسر و املش با بیان اینکه سیاست راهبردی سازمان اوقاف و امور خیریه مبنی بر توسعه و ترویج فرهنگ وقف است، از ثبت سه وقف جدید در این شهرستان خبر داد.


حجت ‌الاسلام والمسلمین رمضانعلی پاکیزه، سرپرست اداره اوقاف و امور خریریه شهرستان‌ های رودسر و املش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین ‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه سیاست راهبردی سازمان اوقاف و امور خیریه مبنی بر توسعه و ترویج فرهنگ وقف با رویکرد ایجاد و افزایش وقف جدید است، اظهار کرد: هفته وقف فرصت مناسبی برای بهره‌ برداری مطلوب از بقاع متبرکه و موقوفات و بازتاب تلاش‌ های سازمان اوقاف در جهت اکرام و بزرگداشت اصحاب وقف و تشویق مردم و خیرین به امر وقف و تقدیر و تجلیل از خادمان وقف است.



وی تصریح کرد: سازمان اوقاف وظیفه دارد ثمرات و برکات وقف را به اقشار مختلف مردم اطلاع‌ رسانی کند و برنامه ‌ریزی دقیقی برای مشارکت همه خیرین و آحاد مختلف جامعه در عرصه وقف انجام دهد.



حجت ‌الاسلام پاکیزه با تصریح بر اینکه امسال سه وقف جدید شامل یک واحد مسکونی، باغ توتستان و شالیزار در شهرستان رودسر انجام شد، گفت: سه وقف دیگر شامل باغ فندق در روستای پلام، باغ فندق و نهالستان در دلیجان و یک باب منزل مسکونی و مغازه در شهر کلاچای در دست اقدام است که ارزش ریالی آنها بالغ بر 7 میلیارد ریال بوده و در جهت نشر فرهنگ قرآنی و عزاداری سیدالشهدا(ع) هزینه خواهد شد.



سرپرست اوقاف رودسر و املش برنامه‌های انجام شده در هفته وقف در این شهرستان ها را ایجاد ایستگاه همه واقف باشیم، برگزاری نشست تخصصی صنفی، برگزاری نشست تخصصی وقف با حضور کارشناسان و روحانیون و مبلغان دین، برگزاری نشست با بازاریان و بازدید از بقاع و اماکن متبرکه با حضور خبرنگاران اعلام کرد و گفت: هم اکنون مهم ترین دغدغه ما ایجاد فرهنگ وقف جدید است.



حجت الاسلام پاکیزه گفت: متاسفانه به دلیل کمبود و یا نبود اعتبارات در بخش نشر قرآن بسیار ضعیف عمل شده است.



یادآوری می شود، شهرستانهای رودسر و املش 115 موقوفه منفعتی و 2 هزار و 817 رقبه دارد.

captcha