کد خبر: 1351483
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۷
هم‌زمان با هفته وقف:

آینه‌کاری آستانه امامزاده بی‌بی زینب خاتون(س) سربیشه آغاز شد

گروه اجتماعی: همزمان با هفته وقف عملیات آینه‌کاری آستان مقدس بی‌بی زینب خاتون(س) با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان سربیشه آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت الاسلام محمدطاهر گرایلی، مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی امروز، 16 دی در مراسم عملیات آینه‌کاری آستان مقدس بی‌بی زینب خاتون(س) با اشاره به اهمیت بحث عمران و آبادانی بقاع متبرکه گفت: مردم خراسان جنوبی همواره با عشق و علاقه در آستان مقدس امامزادگان حضور می‌یابند.



وی افزود: حضور گسترده مردم در بقاع متبرکه و اهدای نذورات این امر را بر دوش اوقاف نهاده که در راستای توسعه حرم امامزادگان همواره تلاش کند.



مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی از پایان عملیات بازسازی مرمت گنبد امامزاده بی‌بی زینب خاتون(س) ‌خبر داد و گفت: برای بازسازی این گنبد مبلغ 250 میلیون تومان هزینه شده است و کف‎سازی دو صحن این مکان متبرکه در دهه کرامت به بهره‌برداری رسید.



حجت‌الاسلام گرایلی با اشاره به اینکه طرح جامع امامزاده در زمینی به مساحت 20 هکتار تهیه و در حال اجرا است، ادامه داد: در این طرح ساختمان جدید حرم و مجتمع تجاری و اقامتی در جوار امامزاده تصویب و در دست اقدام است.



وی یادآور شد: آینه ‌کاری بقعه متبرکه بی‌ بی‌ زینب خاتون(س) کاهی شهرستان سربیشه در دو فاز انجام می‌شود که در فاز اول آینه‌کاری گنبد به متراژ 400 متر مربع و در فاز دوم شبستان به متراژ 500 متر مربع آینه‌کاری می‌شود.



مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی اعتبار در‌نظر گرفته شده برای آینه‌کاری آستان مقدس بی بی زینب خاتون(س) را یک میلیارد و 125 میلیون ریال عنوان کرد.

captcha