کد خبر: 1351967
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶

دستگیری کلاهبردار سایت همسریابی

گروه فضای مجازی: کلاهبردار سایت همسریابی و ازدواج روز گذشته در اراک شناسایی و دستگیر شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پلیس فتا، سرگرد «مصطفی نوروزی» رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان اراکی مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی از این شهروند، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت و تحقیقات برای شناسایی متهم آغاز شد.



وی افزود: پس از تحقیقات گسترده کارآگاهان و کارشناسان پلیس فتا فرد کلاهبردار که با تشکیل سایت همسریابی و مطرح نمودن موضوع خواستگاری از افراد مختلف و با فریب دادن شخص مورد نظر و دریافت مبلغ شش میلیون و 500 هزار تومان وجه نقد ارتباط خود را قطع می‌کرده است، شناسایی شد .



رئیس پلیس فتا در ادامه عنوان کرد: متهم که در یکی از استان‌های همجوار حضور داشت با انجام اقدامات فنی و پلیسی و در اقدامی غافلگیرانه دستگیر شد.



نوروزی اظهار داشت: متهم پس از دستگیری به دو فقره کلاهبرداری در این زمینه اعتراف و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد .



رئیس پلیس فتا در این خصوص به تمامی شهروندان هشدار داد: از صحت هویت و عناوین اعلامی در سایت‌های همسریابی و اتاق‌های گفت‌وگو قبل از ارائه اطلاعات شخصی و خانوادگی اطمینان حاصل کنند و تا عدم شناخت کافی از فرد مقابل بدون اطلاع والدین از ملاقات‌های حضوری با این افراد اکیداً خودداری کنند؛ چرا که ارتباطات در بستر اینترنت مجازی بوده و هویت واقعی مخاطب برای کاربران مشخص نیست.

captcha