کد خبر: 1352009
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹

خدمت خالصانه به مردم از اهداف مهم انقلاب اسلامی است

گروه سیاسی: استاندار خراسان شمالی گفت: یکی از اهداف مهم انقلاب اسلامی خدمت خالصانه و بی‌منت به مردم است و مدیران باید در این زمینه پیشگام باشند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، سیدعلی‌اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی روز دوشنبه، 16 دی در آیین تودیع و معارفه فرماندار جاجرم، گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران که مبتنی بر شرع اسلام تشکیل شده توفیق یک مدیر توفیق شخصی نیست بلکه موجب سربلندی جامعه اسلامی می‌شود.



وی تأکید کرد: باید جلوی افراد فرصت‌طلب که نسبت به دیگران بدگویی می‌کنند گرفته شود تا خدمات شایسته به مردم ارائه شود. فرمانداری دستگاهی حاکمیتی، نظارتی و هماهنگ‌کننده بین سایر دستگاه‌ها، برای خدمت بهتر و مطلوب‌تر به مردم است.



پرویزی خاطرنشان کرد: گرچه شرایط مالی دولت مناسب نیست ولی باید طوری مدیریت کنیم تا این اعتبارات ناچیز در مسیر طرح‌های اولویت‌دار هزینه شود.



مقام عالی دولت در استان تصریح کر: در صورتی که تلاش‌های مدیران صادقانه و خالصانه باشد با رضایت و آرامش قلبی مردم را فراهم خواهد کرد. هیچ مدیری نمی‌تواند ادعا کند که همه امورات توسط او در حال انجام است، وظیفه مدیران هدایت و ایجاد انگیزه میان مجموعه هر دستگاه است.



محمودرضا ایمانپور، فرماندار سابق جاجرم نیز در این نشست گفت: تمام سعی و تلاشم در این مدت این بود که همدلی و اتحاد بین دستگاه‌ها جهت خدمت بیشتر به مردم ایجاد شود.



وی اظهار کرد: اگر خدماتی انجام شد تمام تلاش بر این بود که به‌صورت عادلانه در سطح شهرستان انجام شود. با تعامل و همدلی که بین مدیران اجرایی شهرستان به‌وجود آمد در این مدت کارهای بزرگی در شهرستان جهت رفاه و آسایش مردم نجیب این شهرستان انجام شد.

captcha