کد خبر: 1352330
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
حجت‌الاسلام شکوری:

نبود متولی مشخص چالش اصلی فعالیت‌های قرآنی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه خوی نبود متولی متمرکز و مشخص برای اجرای فعالیت‌های قرآنی را معضل اصلی این عرصه دانست که به موازی‌کاری فعالیت‌های انجام شده ختم می‌شود.


حجت‌الاسلام سیدرضی موسوی شکوری، امام جمعه خوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: همه امور در کشور ما در حوزه‌های مختلف متولی مشخصی دارند ولی این امر هنوز در حوزه فعالیت‌های قرآنی محقق نشده است.



وی با بیان اینکه برخوردهای فله‌ای با فعالیت‌های قرآنی یک مشکل جدی در این حوزه است، افزود: برای رسیدن به تمرکز اجرایی در عرصه فعالیت‌های قرآنی که رشد و تعالی آن را در پی داشته باشد نیازمند متولی مشخص هستیم.



غفلت از قرآنی ساختن زندگی؛ نتیجه برخوردهای سلیقه‌ای



حجت‌الاسلام شکوری با انتقاد از برخوردهای سلیقه‌ای با مباحث قرآنی در حوزه تبلیغ و آموزش گفت: در موضوعات قرآنی بیشتر به مسائل حاشیه‌ای می‌پردازیم و در نتیجه از قرآنی کردن زندگی که هدف غایی فعالیت‌های قرانی است غافل هستیم.



این مقام مسئول عنوان کرد: برای رشد کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی در استان با توجه به وجود ظرفیت‌های مناسب باید این فعالیت‌ها منسجم شوند.



امام جمعه خوی در پایان با بیان اینکه وجود اطلاعات آماری درست و مطابق با واقعیت می‌تواند در رسیدن به توسعه متمرکز فعالیت‌های قرآنی در استان راهگشا باشد بر ضرورت تدوین بانک اطلاعات جامع قرآنی تأکید کرد.

captcha