کد خبر: 1352485
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۸
عضو کمیسیون قرآن مجلس تأکید کرد:

لزوم تبیین هزینه‌کرد بودجه‎ها و اعتبارات فعالیت‌های قرآنی

گروه اجتماعی: هزینه‌کرد بودجه‎ها و اعتبارات فعالیت‌های قرآنی باید تبیین شود، این فعالیت‌ها در سرفصل بودجه در قالب‌ بخش‌های مرتبط با فرهنگ دینی قرار می‌گیرد.


قاسم جعفری، منتخب مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، گفت: رسانه یکی از بهترین ابزارها برای انتقال و انتشار معارف دینی و قرآنی چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی است و باید از این ظرفیت استفاده شود.



وی با تأکید بر لزوم تبیین هزینه‌کرد بودجه‎ها و اعتبارات فعالیت‌های قرآنی، گفت: این فعالیت‌ها در سرفصل بودجه در قالب عناوین کمک به مؤسسات قرآنی، بودجه‌های معاونت قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد و سایر بخش‌های مرتبط با فرهنگ دینی قرار می‌گیرد.



عضو کمیسیون قرآن و عترت مجلس افزود: خبرگزاری بین‌المللی ایکنا در این زمینه به‌خوبی عمل کرده و هم در عرصه داخلی و هم در عرصه بین‌المللی عملکرد قابل دفاعی دارد.



وی ادامه داد: این خبرگزاری که در راستای انتشار معارف عمیق دینی و قرآنی در سطوح ملی و بین‌المللی فعالیت می‌کند، از کارکردهای خوبی برای انتشار پیام انقلاب اسلامی و معارف دینی برخوردار است.



پیگیری‌ خبرنگاران توجه نمایندگان را به مسائل دینی معطوف می‌کند



وی با ذکر اینکه رسانه‌ها یکی از عوامل نظارتی نمایندگان مجلس هستند، افزود: تماس‌های خبرنگاران و پرسش‌های آنان در خصوص مسائل دینی و قرآنی موجب می‌شود توجه نمایندگان به این موارد معطوف شود.



جعفری گفت: پیگیری‌های خبرنگاران رسانه‌های دینی و قرآنی، برای نمایندگان مجلس حالتی انگیزشی نسبت به مسائل دینی و قرآنی دارد که این تأثیرگذاری به مدیران نیز انتقال می‌یابد و در مجموع برای جامعه مفید است.



وی افزود: ادارات و سازمان‌ها نیز می‌توانند بخشی از بودجه خود به‌ویژه در حوزه فرهنگی را به مسائل دینی و قرآنی اختصاص دهند.



وی در خصوص نحوه هزینه‌کرد اعتبارات و بودجه‌های فعالیت‌های قرآنی گفت: برگزاری مسابقات سالانه قرآنی، آموزش قرآن شامل روخوانی، روان‌خوانی و ...، برگزاری برنامه‌های دینی و قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش از آن جمله است.

captcha