کد خبر: 1352763
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۵
مرادی:

مقابله با عرفان های کاذب نیازمند تدوین مدل فرهنگی جدید است

گروه اندیشه: معاون سیاسی و امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر لزوم حرکت نظام برنامه ریزی و مدیریتی فرهنگی کشور به سمت نیازسنجی در راستای پاسخگویی و مقابله با تحولات فرهنگی، گفت:مقابله با عرفان های کاذب نیازمند تدوین مدل فرهنگی جدید است.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، جهانبخش مرادی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری پنج شنبه، 19 دیماه در دوره آموزشی« آشنایی با معنویت های نوظهور» ویژه

معلمان و اساتید حوزه های علمیه و دانشگاه، به تغییر و تحولات فرهنگی و اجتماعی در تاریخ جهان بشری اشاره و افزود: تغییر و تحولات در نظام فرهنگی و اجتماعی جهانی و پدیداری یک اندیشه و تفکر جدید در دنیا از

قرن 20 و 21 به اوج خود رسید به نحوی که تمام کشورها و ملت ها را تحت تاثیر خود قرار داده است.



وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی و تهیه مدل مناسب برای مقابله با این تحولات فرهنگی در جامعه تصریح کرد: با این تحولات رخ داده در جهان نظام برنامه ریزی و مدیریتی فرهنگی کشور باید به سمت نیازسنجی و تهیه یک مدل

جدید در راستای پاسخگویی و مقابله با این تحولات فرهنگی حرکت کند.



مرادی با بیان اینکه مسائل فرهنگی به شکل گسترده در تمامی جهان اشاعه و گسترش یافته است افزود: ورود اندیشه ها، جریانات، تفکرات و ایدئولوژی های فراوان جامعه را دست خوش تغییرات و تحولات فرهنگی کرده است و به طور قطع این تحولات فرهنگی هیچ گونه همخوانی با آموزه ها و ارزش های اسلامی ما ندارد و مقابله با آن نیز ضروری است.



اشرافیت نسبت به موضوعات فرهنگی از ابزارهای مقابله با جریانات نوظهور است



وی اشرافیت نسبت به تمام موضوعات فرهنگی و همچنین مسئله شناسی را از اولویت ها و ابزارهای مقابله با جریانات نوظهور دانست و گفت: باید با آگاهی صحیح، اشرافیت بر مسائل و مسئله شناسی به روز و جامع در راستای مقابله با معضلات و فشارهای فرهنگی در جامعه برنامه ریزی و مدل صحیح و مورد قبولی تدوین شود.





مرادی معلم را از پایه های اصلی تامین سلامت فکری و روحی جامعه به ویژه قشر جوان و نوجوان عنوان کرد و گفت: یک بعد سلامت فکری، روحی و روانی کودکان، نوجوانان و جوانان به مدرسه و آموزش های معلمان بر می گردد چراکه مدرسه خانه دوم و مکانی امن برای کسب اخلاق و علم توام بایگدیگر است.





وی با بیان اینکه پیشگری بهتر از درمان است افزود: شناسایی درست از معضل وارد شده فرهنگی، جریان شناسی صحیح، بررسی ابعاد و زوایایی فشار و هجمه و تبیین و تنظیم یک چراغ راه و برنامه ریزی مدون در پیشگیری از وقوع یک معضل فرهنگی در کشور جلوگیری خواهد کرد.



مقابله موثر با عرفان های کاذب نیازمند شناخت کامل است



به گفته وی، اگر شناخت و اشرافیت اطلاعاتی دقیق و کامل از معضلات و جریانات نو ظهور در کشور پیدا شد به طور قطع در برابر آن مشکل احساس ضعف نخواهیم کرد و با قدرت با آن به مبارزه و مقابله خواهیم  کرد.



مرادی قشر جوان و نوجوان را مخاطبان اصلی این  عرفان های نو ظهور در کشور دانست و گفت: مخاطبان و جامعه هدف دشمنان و استکبار در ورود عرفان های نو ظهور به کشور قشر جوان و نوجوان هستند که جذب و گرایش آنها به این جریانات یک خطر جدی برای جامعه محسوب خواهد شد.



وی با بیان اینکه عدم اشرافیت و ضعف در اطلاعات، آگاه سازی و بصیرت افزایی را با مشکل مواجه خواهد کرد افزود: اطلاعات باید عالمانه، مدبرانه و کارشناسانه باشد تا بتواند به واسطه آن جامعه را از خطر و آسیب رهایی بخشد، در غیر این صورت ضعف در اطلاعات خود مشکل ساز و خطرآفرین خواهد بود.

captcha