کد خبر: 1352925
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۸
امام جمعه چابهار:

وحدت کلمه، رمز غلبه امت اسلامی بر دشمنان است

گروه اجتماعی: اگر امت اسلامی، وحدت کلمه داشته باشد، از رهبر خود پیروی کند، به دولتمردان و نیروهای داخلی اتکا کند و چشم امید به بیگانگان نداشته باشد، پیروزی قطعاً نصیب آنان می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام سیدمحمد موسوی، امام جمعه شهرستان چابهار 20 دی در خطبه‌های نماز جمعه اظهار کرد: بر اساس آموزه‌های قرآنی، پیروزی از آن مسلمانان و حق‌طلبان است، هر چه دشمن بکوشد و هر حیله‌ای به کار بندد، طبق آیه 128 سوره اعراف «وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ»، پیروزی از آن متقین است.



وی بیان کرد: اگر امت اسلامی، وحدت کلمه داشته باشد، از رهبر خود پیروی کند، به دولتمردان و نیروهای داخلی اتکا کند و چشم امید به بیگانگان نداشته باشد، پیروزی قطعاً نصیب آنان می‌شود.



امام جمعه چابهار افزود: امروزه می‌بینیم که با وجود همه تلاش‌های آمریکایی‌ها برای اعمال فشار بر ملت ایران، اعمال تحریم‌های جدید و تهدید کردن ایران به حمله نظامی، همچنان با منطق و استقامت ملت ایران روبرو می‌شوند و عاقبت نیز مغلوب همین مقاومت می‌شوند.



موسوی با اشاره به سالگرد میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و هفته وحدت گفت: همه فرق اسلامی قابل احترام هستند و از نظر دینی موضوعات مشترک فراوانی دارند؛ لذا کسی حق ندارد برخی را مؤمن و مسلمان بداند و برخی از فرق اسلامی را کافر بنامد.



امام جمعه چابهار در پایان افزود: مادامی که اصل وحدت میان مسلمانان پابرجاست، هیچ قدرتی توانایی مقابله و رویارویی با امت اسلام را ندارد و محکوم به شکست خواهد بود.

captcha