کد خبر: 1353056
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۵
حجت‌الاسلام طباطبایی‌نسب:

ولایت سبب شکل‌گیری نظام فردی و اجتماعی است

گروه اجتماعی: مشاور عالی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور اطاعت از اهل بیت(ع) را سبب شکل‌گیری نظام فردی و اجتماعی دانست و گفت: جایی که ولایت حاکم است، وحدت و هم‌فکری وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا طباطبایی‌نسب، مشاور عالی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور امروز، 20 دی‌ماه در مراسم سالروز شهادت امام حسن عسگری(ع) که در مصلی رشت برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت هر چیزی به تاثیر آن چیز است، به اهمیت توحید و نبوت اشاره و اظهار کرد: خداوند متعال در هر قوم و ملتی پیامبرانی را فرستاد تا با طاغوت مبارزه کنند و سپس مردم را به عبادت خداوند دعوت نمایند؛ اهمیت معاد نیز به خاطر تاثیر فوق‌العاده آن بر زندگی بشر است.

وی با تاکید بر تاثیر ولایت و امامت، افزود: جایی که ولایت نباشد، اختلاف و نفاق ایجاد می‌شود، اما جایی که ولایت حاکم است، وحدت، هم‌فکری، همدلی، مشورت و... وجود دارد و همه اینها در پرتو ولایت محمد و آل محمد(ص) شکل می‌گیرد؛ پیامبر(ص) فرمود «نه تنها مسلمانان بلکه همه بشریت اگر بر ولایت علی ابن ابی طالب(ع) اجتماع می‌کردند، خداوند جهنم را نمی‌آفرید»؛ در واقع آن چیزی که زمینه جهنمی شدن را فراهم می‌کند، اختلاف و دوییت بر سر ولایت است.

مشاور عالی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور اطاعت از اهل بیت(ع) و توجه به فرامین آنان را سبب شکل‌گیری نظام فردی و اجتماعی دانست و گفت: حاکمان جور تمام تلاش خود را می‌کردند که رابطه بین مردم با امام معصوم(ع) را از بین ببرند و مردم از آنها حرف شنوی نداشته باشند، زیرا می‌دانستند که تشکیل حکومت و شکل‌گیری نظام الهی از اهداف امامان است؛ آموزش دین و عشق به دین و فرامین دینی جامعه در سایه ولایت اهل بیت(ع) است.

حجت‌الاسلام طباطبایی‌نسب محبت اهل بیت(ع) سرمایه‌ای الهی خواند و متذکر شد: محبان اهل بیت(ع) غنی هستند و لذا باید قدردان این سرمایه عظیم باشند و اهمیت ولایت را دریابند، زیرا ولایت و محبت اهل بیت(ع) انسان را از حساب آخرت در امان می‌دارد؛ اگر زندگی ما و خانواده ما از فساد، انحراف و انحطاط مصون است بخاطر اهل بیت(ع) است و اگر این ولایت و محبت در زندگی ما نبود، زندگی خوبی پیدا نمی‌کردیم؛ دوری از ولایت دلیل فساد و انحراف است و نماز و روزه و حج و زکات و... بدون اصل ولایت پذیرفتنی نیست.

وی با اشاره به انحراف تکفیری‌ها، وهابی‌ها، سلفی‌ها، آل خلیفه، آل سعود و...، اضافه کرد: کسی که از در خانه اهل بیت(ع) دور شود، در فساد و انحراف غرق خواهد شد؛ در واقع امامت و ولایت سبب تکامل می‌گردد و اگر می‌خواهیم جوانان خوبی داشته باشیم، باید این ظرفیت را در آنان تقویت کنیم، زیرا ارزش انسان از نظر بینش اسلامی به تقرب و دلدادگی به امامت و ولایت است و هرچه تقرب بیشتر باشد، ارزش انسان بالاتر می‌رود.

captcha