کد خبر: 1353314
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۲

اجرای طرح «از خاتم الاوصیاء(عج) تا خاتم الانبیاء(ص)» در گیلان

گروه اجتماعی: مسئول کانون تخصصی مهدویت گیلان از اجرای طرح از خاتم الاوصیاء(عج) تا خاتم الانبیاء(ص) با هدف گرامیداشت نهم ربیع الاول سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) در استان خبر داد.


مجتبی عبداللهی، مسئول کانون تخصصی مهدویت گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین ‏المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های مهم و قابل توجه در زمینه مهدویت، گرامیداشت ایام منتسب به حضرت مهدی(عج) است که به عنوان یکی از رویکردهای اصلی کانون تخصصی مهدویت استان می باشد.



وی با بیان اینکه ترویج معارف مهدوی و تقویت شور انتظار برای فرج یکی از نتایج گرامیداشت نهم ربیع الاول به عنوان آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) است، افزود: متاسفانه این روز در مجامع فرهنگی و دینی استان کمتر مورد توجه قرار گرفته است اما حتی در مفاتیح  الجنان برای این روز اعمالی آورده شده است که نشان از عظمت این روز دارد.



مسئول کانون تخصصی مهدویت گیلان با اشاره به اینکه طرح از خاتم الاوصیاء(عج) تا خاتم الانبیاء(ص) یکی از برنامه های کانون تخصصی مهدویت استان است، گفت: طرح از خاتم(عج) تا خاتم(ص) با توجه به سالروز آغاز امامت امام عصر(عج) و میلاد باسعادت نبی مکرم اسلام(ص) فرصت خوبی برای برگزاری برنامه های جشن و شادی در استان است.



نهم ربیع الاول فرصتی برای تجدید عهد و پیمان با امام زمان(عج)



وی نهم ربیع الاول مصادف با آغاز امامت خاتم الاوصیاء(ع) را فرصتی برای تجدید عهد و پیمان با امام زمان(عج) دانست و بیان کرد: امیدواریم با همت دستگاه‌ های فرهنگی، آموزشی، اجرایی و نهادهای مردمی شاهد برگزاری برنامه‌هایی متناسب با این ایام مبارک از نهم ربیع الاول لغایت 17 ربیع الاول باشیم.



عبداللهی با بیان اینکه ایستگاه صلواتی و مسابقه نقاشی کودکان و نوجوانان با عنوان «امام مهربان من» به همت کانون تخصصی مهدویت در حال برگزاری است، گفت: این غرفه ها با هدف ترویج و تعمیق فرهنگ مهدوی در جامعه اسلامی و بازشناسی امام غایب در میدان شهرداری برپا شده است.



مسئول کانون تخصصی مهدویت گیلان در ادامه از برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت 9ربیع الاول و سالروز آغاز امامت امام عصر با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت خبر داد و گفت: این ویژه برنامه دوشنبهف 23دی ماه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین احمد پناهیان با موضوع مهدی یاوری و سبک زندگی مهدوی در مسجد صاحب الزمان (عج) برگزار می شود.



وی در پایان با اشاره به اینکه کانون تخصصی مهدویت توجه ویژه به موضوع تلاوت قرآن در برنامه های خود دارد، خاطرنشان کرد: در این مراسم کرسی تلاوت نیز توسط استاد محمود لطفی نیا قاری و داور بین المللی برگزار می شود.

captcha