کد خبر: 1357712
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
با هدف تبیین دیدگاه‌های آیت‌‌الله‌العظمی جوادی آملی؛

نشست جایگاه انسان در قرآن و علوم انسانی در شهرکرد برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری از برگزاری نشست تخصصی جایگاه انسان در قرآن و علوم انسانی در راستای برنامه‌های پیش بینی شده جشنواره ملی ملکوت در شهرکرد خبر داد.


محمدتقی حسین‌پور، مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: این نشست تخصصی از سوی جهاد دانشگاهی واحد استان و با همکاری سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء برگزار می‌شود.



وی خاطرنشان کرد: نشست تخصصی جایگاه انسان در قرآن و علوم انسانی در راستای برنامه‌های پیش‌بینی شده برای جشنواره ملی ملکوت برگزار می‌شود.



به گفته وی، این نشست با هدف تبیین دیدگاه‌های آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی در خصوص انسان‌شناسی قرآنی و جایگاه این دیدگاه در تحول بنیادین علوم انسانی برگزار می‌شود.



مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان مخاطبان این برنامه را اساتید حوزه و دانشگاه و سایر علاقه‌مندان به مباحث تخصصی قرآنی دانست.



حسین‌پور خاطرنشان کرد: این نشست تخصصی روز سه‌شنبه، 24 دی از ساعت 10 صبح با حضور حجت‌الاسلام مرتضی واعظ جوادی آملی، رئیس بنیاد اسراء در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.



به گزارش ایکنا، نخستین دوره جشنواره ملی ملکوت در سطح کشور و استان از مهرماه تا پایان دی‌ماه 92 در بخش‌های مختلف در حال برگزاری است.

captcha