کد خبر: 1357787
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۳

برگزاری ویژه‌برنامه‌های «هفته وحدت» در کانون‌های مساجد ایلام

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام با اعلام ویژه‌برنامه‌های هفته وحدت در کانون‌های مساجد این استان، گفت: هفته وحدت سبب می‌شود همه مسلمانان با تکیه بر اشتراکات دینی خود از تفرقه و پراکندگی به دور بمانند.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با اعلام ویژه‌برنامه‌های هفته وحدت در کانون‌های مساجد این استان، اظهار کرد: جشن‌های ویژه هفته وحدت در سطح کانون‌های مساجد و افتتاح کانون پیامبر اعظم(ص) شهرک وحدت شهرستان دهلران هم‌زمان با این هفته مبارک انجام می‌شود.

وی اهدای کتاب‌های دینی ـ  مذهبی به کانون‌های مساجد، تهیه پوستر پیامبر اعظم(ص) به همت یکی از خوشنویسان ایلامی و برگزاری طرح تلاوت نور در مساجد را از دیگر برنامه‌های این هفته عنوان کرد و گفت: به همین مناسبت نماز وحدت نیز در سطح کانون‌های مساجد سراسر استان اقامه می‌شود.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام در پایان با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت محمد(ص) و آغازهفته وحدت، گفت: هفته وحدت سبب می‌شود همه مسلمانان با تکیه بر اشتراکات دینی خود از تفرقه و پراکندگی به دور بمانند.

captcha