کد خبر: 1358015
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۶
حجت‌الاسلام حبیبی تاکید کرد:

هفته وحدت؛ بستر مناسبی برای حفظ مشترکات اسلامی

گروه اجتماعی: امام جمعه رضوانشهر هفته وحدت را بستر مناسبی برای محبت، همدلی، بیان مشترکات و برحذر شدن از اختلافات در میان شیعه و سنی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی حبیبی، امام جمعه شهرستان رضوانشهر امروز، 22 دی‌ماه در دیدار علمای اهل تسنن و تشیع با استاندار گیلان که در سالن اجتماعات استانداری گیلان برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن میلاد حضرت رسول(ص)،  اظهار کرد: وحدت شیعه و سنی تنها مختص به زمان خاص نیست، بلکه در همه زمان‌ها این همدلی و همگرایی وجود دارد.

وی با بیان اینکه شهرستان رضوانشهر یکی از شهرستان‌های سنی‌نشین استان گیلان است، گفت: اهل تسنن در کنار شیعیان همواره در گرم و سرد روزگار حضور دارند و نیمی از شهدای جنگ تحمیلی در این شهرستان از خانواده اهل تسنن هستند.

امام جمعه رضوانشهر قرآن را یکی از مشترکات دینی در میان اهل تسنن و تشیع بیان کرد و افزود: هفته وحدت بستر مناسبی برای محبت، همدلی و بیان مشترکات و برحذر شدن از اختلافات در میان شیعه و سنی است.

حجت‌الاسلام حبیبی با بیان اینکه بهترین راهکار در مقابل دسیسه‌های دشمنان روشنگری در میان جامعه است، اضافه کرد: روشنگری در رابطه با سوء استفاده‌هایی که از احساسات پاک جوانان مومن می‌شود، یکی از رسالت‌های مهم علمای شیعه و سنی است.

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین حافظ نیا، امام جمعه شهرستان آستارا نیز وحدت میان شیعه و سنی را یکی از موضوعات مورد تاکید ائمه معصومین(ع) عنوان و امام علی(ع) را منادی بزرگ وحدت بیان کرد و گفت: امام علی(ع) حفظ اصل اسلام را یکی از ضرورت‌ها می‌دانستند و همواره بر یکدلی و وحدت میان مسلمانان تاکید داشتند.

امام جمعه شهرستان مرزی آستارا با تاکید بر اینکه توجه به مشترکات شیعه و سنی یکی از رسالت‌های علمای اسلام است، خاطرنشان کرد: برنامه‌های هفته وحدت باید با قدرت در استان گیلان خصوصا مناطق سنی‌نشین برگزار شود و در این راستا در شهرستان آستارا نیز ویژه‌برنامه‌های خوبی برای پاسداشت این ایام برگزار خواهد شد.

captcha