کد خبر: 1358070
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۰
حجت‌الاسلام دعائی:

ورود فقه به عرصه رسانه از نان شب واجب‌تر است

خبرنگاران افتخاری/ ابراهیم قمری خسرویه: مدیر مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی گفت: ورود فقه به عرصه رسانه از نان شب واجب‌تر است.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن دعائی، مدیر مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی، «ضرورت ورود فقه شیعه به عرصه رسانه»، اظهار کرد: فقه اسلام به‌ویژه فقه شیعه در هر عصری برای مدیریت تمام بشریت توانمندی دارد، وقتی ما فقه را در سطح تکالیف فردی تولید کنیم و اجازه تراوش در سطح بالاتر ندهیم در واقع اسلام را بر عدم کارایی متهم می‌کنیم و این بزرگ‌ترین آرمان دشمنان اسلام است.



ضرورت ورود «فقه» به عرصه رسانه



وی بیان کرد: دشمنان اسلام می‌خواهند بگویند اسلام دین تمدنی نیست که بتواند مدیریت سیستم ‌زندگی را متقبل شود، ما با عدم ورود به حوزه رسانه داریم تأیید عملی می‌کنیم، در حال حاضر ادبیات سکولار مشغول مدیریت زندگانی فردی و جمعی ما است، وقتی اسلام و فقه وارد عرصه رسانه نشود پس چه کسی وارد نشود.



دعائی افزود: به برکات انقلاب اسلامی‌ مردم حکومت سخت‌افزاری طاغوت را کنار زدند و حال باید حکومت نرم‌افزاری یعنی چگونه زندگی کردن در سیاست، فرهنگ و اقتصاد را مسئولان، نخبگان و حوزه‌های علمیه رقم بزنند.



مدیر مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی با توضیح این مطلب که ورود فقه به عرصه رسانه از نان شب واجب‌تر است، تأکید کرد: اگر فقه شیعه وارد عرصه رسانه نشود، اسلام متهم به عدم کارایی می‌شود، در واقع عدم ورود فقه به رسانه به تشخیص من بزرگترین خیانت به فقه امام صادق(ع) است.



 با اصالت فقه جواهری به تولید فقه رسانه بپردازیم



دعائی اذعان کرد: ما دست گدائی‌مان به سمت کفار دراز است و باید به رگ غیرت فقهای حوزه و مجتهدین بربخورد، به چه مجوزی رسانه‌های اسلامی ‌به مدل رسانه‌های غربی اداره می‌شوند.



وی ادامه داد: یا باید به صراحت اعلام کنیم دین ما ناقص است و توان مدیریت انسان را در عصر مدرن ندارد، مثل واتیکان برویم در لاک خود که این عمل خلاف نظر پیامبران و انبیاء دین است و خیانت به آن‌ها است، یا اگر قبول نداریم باید سیستم‌های مدیریت زندگی را در فضای رقابت آماده کنیم و با اصالت فقه جواهری به تولید فقه سیاست، فقه اقتصاد، فقه رسانه و دیگر عرصه‌ها بپردازیم و آن را عرضه کنیم.



جهان تشنه محصول با کیفیت فقه شیعه است



وی با بیان اینکه اگر بخواهیم جهان فرهیخته متفکر دانشگاهی را به سمت اسلام سوق دهیم باید محصولی با کیفیت ارائه دهیم، اظهار کرد: مردم به دنبال مصرف محصول باکیفیت هستند. به محض اینکه که محصولی از نظر کیفیت و انطباق با فطرت آن‌ها مطابق بود، به سراغش می‌روند و این منحصر در شرق و غرب نیست. اگر بتوانیم دین مبتنی بر فطرت را در فضای رقابتی پارادایم سیستم‌های زندگی به عرصه ظهور رسانیم، تردید نکنیم که جهان بشریت به اسلام اصیل شیعی گرایش پیدا خواهند کرد.



مدیر مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی در پایان خواستار شد: نظر خدا را در شبکه زندگانی مدل کنیم و به بشریت تحویل دهیم و این بالاترین فرصت برای زمینه‌سازی تعجیل فرج است.



دعائی گفت: ما در این بازار فعلی متاعی برای عرضه نداریم و این خیانت کوچکی نیست. البته نه عمدا و عالما، بلکه باید فقهای عظیم‌الشأن و مجتهدان جوان، جریان فقاهت را در حوزه‌های نورانی شیعه امام صادق(ع) به سمت تولید فقه حکومتی و فقه سیستم‌های زندگی جلو ببرند.



*به نقل از پایگاه خبری اجتهاد

captcha