کد خبر: 1358681
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷

پرداخت بیش از 300 میلیون ریال زکات در دلیجان

گروه اجتماعی: مردم خیر دلیجان در 9 ماهه سال‌جاری بیش از 308 میلیون ریال زکات خود را به کمیته امداد امام خمینی (ره) این شهرستان پرداخت کرده‌اند.

 علی‌اصغر نجفی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) دلیجان درگفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: پرداخت زکات یک فریضه واجب است و در دستورات دینی ما همتراز با فریضه واجب نماز به آن پرداخته شده است.

وی با اشاره به لزوم استفاده از روحانیت و مبلغان دینی در ترویج این فریضه دینی، بیان کرد: این نهاد مردمی، با همکاری مبلغان دینی و روحانیان اقدام به جمع‌آوری زکات مردم مسلمان این شهرستان کرده است.

نجفی افزود: با تبیین و ترویج فرهنگ حسنه در جامعه و برنامه‌ریزی درست در احیای این فریضه دینی بیش از پیش موفق خواهیم بود.

مدیرکمیته امداد دلیجان در پایان خاطرنشان کرد: مبالغ زکات جمع‌آوری شده برای محرومان و پروژه‌های عمرانی و تبلیغات آموزش زکات در سطح روستاها هزینه شده است.

captcha