کد خبر: 1359009
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۴
حجت‌الاسلام سمائی:

کاربردی نمودن قرآن، بهترین راهکار جهت مهجوریت‌زدایی از آن است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان سمنان گفت: جهت مهجوریت زدایی از قرآن باید تلاش شود که‌از حالت یک کتاب تشریفاتی خارج شود و با کاربردی نمودن آن وسیله رسیدن انسان به قرب الهی را موجب شود.


حجت‌الاسلام معصوم منصور سمائی، رئیس عقیدتی ـ سیاسی فرماندهی انتظامی استان سمنان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، با بیان اینکه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر بهره‌مندی هرچه بیشتر از قرآن کریم  تأکید دارند، گفت: همه ملت ایران طلایه‌دار دین و قرآن هستند که دراین راستا در ابتدای امرباید  قرآن را صحیح بخوانند و سپس نسبت  به فهم قرآن اقدام کنند.



وی ادامه داد: در این خصوص عقیدتی ـ سیاسی  نظام به مساوات همه ادارات دیگر در خصوص تقلید و تشویق همکاران در زمینه پایداری حفظ قرآن کریم  نیز گام‌هایی برداشته است.



حجت‌الاسلام سمائی در خصوص رهایی  قرآن از مهجوریت در جامعه اظهار کرد: همانطور که پیامبراکرم(ص) فرموده‌اند که قرآن را ترک  نکنید تا مهجور نماند؛ باید تلاش شود که قرآن کتاب تشریفاتی نباشد بلکه کتاب کاربردی  و وسیله رسیدن انسان  به سعادت باشد.



آزادی از اسارت نفسانی و به سوی کمال نهایی  از اهداف والای قرآن



رئیس عقیدتی ـ  سیاسی فرماندهی انتظامی استان سمنان آزادی از اسارت نفسانی  واستحکام آن و به سمت  کمال نهایی را از اهداف والای قرآن برشمرد.



وی مهمترین اهداف برگزاری مسابقات قرآن نیروی انتظامی را  توسعه و ترویج قرآن، تأثیرپذیری  کارکنان در خصوص کارشان و مأموریت‌های آنان، اثر گذاری  و صحت عمل در مأموریت  کاری آنها ، ً توسعه و تبلیغ  باورهای دینی کارکنان  برشمرد و متذکر شد: جهت اینکه سازمان متدین داشته باشیم باید مهارت  و تسلط کافی  کارکنان را بالا ببریم و ارتقاء ببخشیم.



رئیس عقیدتی ـ سیاسی فرماندهی انتظامی استان سمنان با اشاره به اینکه در طول سال برنامه‌هایی در خصوص مسابقات قرآن کریم  در فرماندهی انتظامی استان برگزار می‌شود تصریح کرد: در ماه گذشته یک مرحله از این مسابقات در رشته‌های  قرائت، اذان  وحفظ قرآن کریم  برگزار شد که در کلیه شهرستان‌های استان برگزیدگان در مرحله شهرستانی به مرحله استانی راه پیدا کرده‌اند که در مرحله استانی افراد برگزیده به مرحله کشوری راه می‌یابند.



حجت‌الاسلام سمائی یادآور شد: وظیفه سازمان عقیدتی ـ سیاسی ناجای استان این است که مرحله شهرستانی و استانی را برگزار نموده و   در چهار رشته ، پرسنل را به سمت قرآن سوق دهد.



وی در خصوص مسابقات قرآن نیروی انتظامی استان سمنان گفت: تعداد کل شرکت‌کنندگان  256 نفر در سطح 7 شهر بوده که مرحله شهرستانی آن برگزار شده و تعداد 195 نفر حافظ  در این سری مسابقات شرکت کرده و از بین 256 نفر شرکت کننده در مرحله شهرستانی تعداد 85 نفر برگزیده شده‌اند که از این تعداد نفرات برتر  انتخاب می‌شوند و به مرحله بعد(کشوری) راه پیدا می‌کنند که در این راستا این مسابقات علاوه بر کارکنان و خانواده‌های آنها بین سربازان  نظام وظیفه نیز قابل اجرا است.



گفتنی است، با حضور 85 منتخب قرآنی؛ مرحله استانی مسابقات قرآن نیروی انتظامی در سمنان امروز، 24 دی برگزار شد.

captcha