به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نخستین همایش تجلیل از خیرین سلامت که به میزبانی بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شد طی سخنانی عنوان کرد: در همه جای دنیا مرسوم است که خیرین در امور درمانی همکاری کنند و فضای درمانی به نام واقف ثبت شود که این باعث پیشرفتهای بزرگی در حوزه مسائل مرتبط با حوزه سلامت شده است.
وی در ادامه سخنان خود افزود: مجموعه بیمارستان رازی که سابق بر این دانشگاه علوم پزشکی تهران قصد فروش آن را داشت با کمک خیرین جان دوبارهای گرفته و دارای فضای فیزیکی مناسبی شده است و برای بیمارستان امیر اعلم نیز که دارای قدمتی پنجاه تا شصت ساله است ساختمانی به منظور توسعه و احیا آن آماده شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: هم اکنون نیز پروژه مهدی کلینیک بیمارستان امام خمینی(ره) دارای 800 تخت بیمارستانیست که تحقق چنین پروژهای با ساز و کار دولتی امکانپذیر نیست بنابراین خیرین با ورود خود به این عرصه میتوانند نقش مثمرثمری در رفع مشکلات بهداشتی و درمانی بیماران ایفا کنند.
جعفریان در بخش دیگری از سخنان خود خواستار ورود خیرین سلامت به حوزه خدمات داروی شد و افزود: در حال حاضر بیماران رقمهای قابل توجهی را برای امور درمانی خود پرداخت میکنند که برای بسیاری از افراد پرداخت چنین ارقامی امکانپذیر نیست و به همین دلیل درمان خود را نیمه کاره رها میکنند.
وی همچنین بر لزوم ورود خیرین به حوزههای پژوهشهای پزشکی تاکید کرد و گفت: اهمیت این موضوع به خوبی تبیین نشده است، در همه جای دنیا منابع به کار رفته در حوزه تحقیقات از بخش غیر دولتی تامین میشود در حالی که در کشور ما این منابع دولتی است که اگر در این حوزه سرمایه گذاری کنیم مطمئنا بسیاری از نیازهای درمانی را در آینده جبران میکنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان بخش سخنان خود گفت: همچنین در حوزه دانشجویی نیز بسیاری از افراد با تشکلاتی از قبیل تامین خوابگاه مواجه هستند که بعضا دانشجویان مستعدی وجود دارند که به دلیل عمن حمایتهای مالی آنچنان که شاید و باید در حوزه تحصیل موفق نمیشوند.