حجتالاسلام والمسلمین علی دارابی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم در عرصه تبلیغات دینی موثر واقع شویم لازم است که آموزشهای نوین را با شیوههای جدید به مبلغین انتقال داد.
وی افزود: یکی از راهکارهای مؤثر در توانمندسازی شبکه تبلیغ، برگزاری کارگاههای مهارتافزایی تبلیغی است که اجرایی شدن این طرح از مهمترین برنامههای این دفتر است.
ترویج، ارتقا و ارائه محتوای دین به اقشار مختلف جامعه
حجتالاسلام دارابی خاطر نشان کرد: حرکت عینیتر، دقیقتر و سریعتر در تبلیغ حکیمانه دین در راستای ترویج، ارتقا و ارائه محتوای دین به اقشار مختلف جامعه از محورهای اصلی است که در کارگاههای مهارتافزایی تبلیغی مورد تاکید بوده و اجرای آن را باید ضروری دانست.
افزایش کیفیت برنامههای دینی متناسب با جغرافیای تبلیغی کشور
وی با تاکید بر اینکه سیاست دفتر برنامهریزی آموزشهای تخصص ناظر به ارتقا و کیفیت بخشی به دورههای آموزشی و کارگاههای مهارتافزایی است، اظهار داشت: برای از بین بردن ضعفهای درونی و افزایش ظرفیت و کیفیت برنامههای دینی متناسب با جغرافیای تبلیغی کشور طبق مصوبه شورای تبلیغات اسلامی همه مبلغین باید در این دورههای مهارتافزایی شرکت کرده و متناسب به زمان برنامهها موارد تبلیغی را به مخاطبان ارائه کنند.
عوامل مؤثر در پیشبرد و کارآمدی شبکه تبلیغی
مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه آموزشهای تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی برگزاری کارگاههای مهارتافزایی را یکی از عوامل مؤثر در پیشبرد و کارآمدی شبکه تبلیغ برشمرد و تصریح کرد: برای این منظور مطالب مهمی به صورت سه مرحله کارگاه بازآموزی دایر خواهد شد.
وی بیان کرد: در این کارگاهها عناوینی مانند: تجربههای تبلیغی مباحث استاد قرائتی در موضوع الزامات تبلیغ دین، گلشن معانی، مجموعه مباحث عالم ربانی حضرت آیت الله ضیاءآبادی، سوژههای ناب منبر و ... به منظور بهرهمندی شبکه تبلیغی در اختیار مبلغان قرار خواهد گرفت.
حجتالاسلام دارابی تاکید کرد: بالابردن اطلاعات و کیفیت جلسات تبلیغی از سوی مبلغین باعث رشد و بالارفتن میزان جذب مردم به این جلسات خواهد شد که برگزاری کارگاههای بازآموزی و مهارتافزایی این هدف را دنبال میکنند.