به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) داود دانشجعفری، مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نخستین همایش تجلیل از خیرین سلامت با بیان اینکه میزان کمک خیرین سلامت در شهر تهران کمتر از ظرفیتهای موجود است، گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته تهرانیان رتبه هشتم خیرین سلامت کشور را به خود اختصاص دادهاند.
مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: خیرین سلامت میتوانند در حوزههای احداث و بازسازی بیمارستان، درمانگاه، خانههای بهداشت روستایی، اورژانس بین راهی، شهری، هوایی، تامین آمبولانس و منابع خرد برای طراحهای مختلف مشارکت داشته باشند.
لزوم ایجاد بانک قرض الحسنه سلامت
دانشجعفری بر لزوم ایجاد بانک قرض الحسنه سلامت تاکید کرد و گفت: این بانک میتواند منابع خرد مالی را جذب و حتی منابعی که در اختیار مردم است به صورت موقت در اختیار قرار گرفته و در زمینه طرحهای مختلف سلامت کمک کننده باشد، هم اکنون در تامین منابع موقت با مشکل مواجه هستیم که از طریق این بانک میتوانیم منابع بسیار خوبی را جذب کنیم.
مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در ارتباط با درمان بیماران و معلولان، حمایت از خانوادههای بیماران، خدمات پیشگیرانه و کمک به تحقیق و پژوهش در حوزه سلامت نیز خیرین سلامت میتوانند حضور مثمرثمری داشته باشند.
وی خواستار اطلاع رسانی در حوزه امور خیر حوزه سلامت و برقراری ارتباط با خیرین داخل و خارج از کشور به منظور کسب مشارکت آنها از طریق اطلاع رسانیهای لازم شد و افزود: استانهای فارس، اصفهان، خراسان رضوی و قم از لحاظ جذب مشارکتهای خیرین بیشتر آمار را در کشور به خود اختصاص دادهاند.
دانشجعفری اضافه کرد: این موضوع در حالیست که تهران علیرغم اینکه 20 تا 27 درصد تولید ناخالص داخلی کشور و ارزش افزوده را تامین میکند اما از لحاظ میزان کمکهای خیرین در رتبه هشتم قرار دارد، به تعبیری میزان کمک خیرین تهران در مجموع کمکتر از ظرفیتی است که در تهران وجود دارد.