کد خبر: 1359123
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۴
با حضور حجت‌الاسلام قرائتی:

همایش تجلیل از خیرین عرصه سلامت برگزار شد

گروه سلامت: همایش تجلیل از خیرین عرصه سلامت امروز، با حضور حجت‌الاسلام قرائتی و استاندار تهران در بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار و از خیرین عرصه سلامت تقدیر شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ابتدای همایش تجلیل از خیرین عرصه سلامت که امروز، 24دی  برگزار شد، عنوان کرد: در همه جای دنیا مرسوم است که خیرین در امور درمانی همکاری کنند و فضای درمانی به نام واقف ثبت شود که این باعث پیشرفت‌های بزرگی در حوزه مسائل مرتبط با حوزه سلامت شده است.



لزوم ورود خیرین سلامت در تامین داروی بیماران نیازمند



جعفریان در بخش دیگری از سخنان خود خواستار ورود خیرین سلامت به حوزه خدمات دارویی شد و افزود: در حال حاضر بیماران رقم‌های قابل توجهی را برای امور درمانی خود پرداخت می‌کنند که برای بسیاری از افراد پرداخت چنین ارقامی امکان‌پذیر نیست و به همین دلیل درمان خود را نیمه کاره رها می‌کنند.



وی همچنین بر لزوم ورود خیرین به حوزه‌های پژوهش‌های پزشکی تاکید کرد و گفت: اهمیت این موضوع  به خوبی تبیین نشده است، در همه جای دنیا منابع به کار رفته در حوزه تحقیقات از بخش غیر دولتی تامین می‌شود در حالی که در کشور ما این منابع دولتی است که اگر در این حوزه سرمایه‌گذاری کنیم مطمئنا بسیاری از نیازهای درمانی را در آینده جبران می‌کنیم.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان بخش سخنان خود گفت: همچنین در حوزه دانشجویی نیز بسیاری از افراد با نشکلاتی از قبیل تامین خوابگاه مواجه هستند که بعضی دانشجویان مستعدی وجود دارند که به دلیل عدم حمایت‌های مالی آنچنان که شاید و باید در حوزه تحصیل موفق نمی‌‌شوند.



وضعیت مشارکت استانی خیرین سلامت/ لزوم ایجاد بانک قرض الحسنه سلامت



براساس گزارش ایکنا، داود دانش‌جعفری، مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم بر لزوم ایجاد بانک قرض الحسنه سلامت تاکید کرد و گفت: این بانک می‌تواند منابع خرد مالی را جذب و حتی منابعی که در اختیار مردم است به صورت موقت در اختیار قرار گرفته و در زمینه طرح‌های مختلف سلامت، کمک‌کننده باشد، هم اکنون در تامین منابع موقت با مشکل مواجه هستیم که از طریق این بانک می‌توانیم منابع بسیار خوبی را جذب کنیم.



مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در ارتباط با درمان بیماران و معلولان، حمایت از خانواده‌های بیماران، خدمات پیشگیرانه و کمک به تحقیق و پژوهش در حوزه سلامت نیز خیرین سلامت می‌توانند حضور مثمرثمری داشته باشند.



وی خواستار اطلاع‌رسانی در حوزه امور خیر حوزه سلامت و برقراری ارتباط با خیرین داخل و خارج از کشور به منظور کسب مشارکت آن‌ها از طریق اطلاع‌رسانی‌های لازم شد و افزود: استان‌های فارس، اصفهان، خراسان رضوی و قم از لحاظ جذب مشارکت‌های خیرین، بیشتر آمار را در کشور به خود اختصاص داده‌اند.



دانش‌جعفری اضافه کرد: این موضوع در حالی‌ است که تهران علی‌رقم اینکه 20 تا 27 درصد تولید ناخالص داخلی کشور و ارزش افزوده را تامین می‌کند اما از لحاظ میزان کمک‌های خیرین در رتبه هشتم قرار دارد، به تعبیری میزان کمک خیرین تهران در مجموع کمتر از ظرفیتی‌ است که در تهران وجود دارد.



ایجاد گروه‌های امر به معروف در بیمارستان‌ها



حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز نیز در همایش تجلیل از خیرین سلامت که در بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شد طی سخنانی عنوان کرد: خیرین هر چه مدرسه بسازند ولی قبل آن خمس مال خود را پرداخت نکرده با‌شند، فایده‌ای ندارد.



وی ادامه داد: فعالیت‌های خیرین را قبل از آغاز توسط یک اسلام‌شناس چک شود که آیا انجام چنین اقداماتی واجب است یا خیر و قبل از انجام دادن یک عمل نیازها و اولویت‌های آن‌ها را بسنجیم، در حال حاضر مناطقی در کشور وجود دارد که علی‌رغم بهره‌‌مندی از جمعیت 15 هزار نفری فاقد مسجد هستند.



حجت‌الاسلام قرائتی با تاکید بر اینکه قدم گذاشتن در راه سلامت یک نوع سرمایه‌گذاری است، تصریح کرد: خیرین همچنان به فعالیت‌های خود در حوزه سلامت ادامه بدهند و سعی کنیم در بیمارستان‌ها به دنبال تبلیغ دین باشیم، پزشکان در بیمارستان‌ها سعی کنند در مقابل چشم بیماران نماز بخوانند چون این اقدام آن‌ها نوعی امر به معروف است.



رئیس ستاد اقامه نماز خواستار راه‌اندازی مجمع خیرین ازدواج و مسجدساز شد و گفت:  مسئولان سعی کنند در حوزه‌های مختلف خیرین را جذب و به سرمایه‌گذاری در این بخش تشویق کنند.

captcha