کد خبر: 1359220
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۹
ایازی بیان کرد:

تعامل دو سویه با شهروندان؛ سبب تقویت روحیه درستکاری در شهرداری

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران تقویت روحیه درستکاری و امانتداری را از طریق ارتقای سطح تعامل دو سویه با شهروندان میسر دانست.


محمدهادی ایازی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری پیرامون منطبق کردن معماری و نمای شهر تهران با معماری ایرانی ـ اسلامی، اظهار کرد: کالبد شهر تهران با معیارها و اصول معماری ایرانی – اسلامی تطبیق ندارد و این یکی از مهمترین مشکلاتی است که طی دوره اخیر شهرداری بر رفع آن تأکید و اجرای طرح گلدسته‌های مساجد را در دستور کار قرار داده است.



وی ساخت مساجد در مناطقی که فاقد مسجد هستند و تأکید بر رعایت این موضوع که باید مساجد در مجاورت بزرگراه‌ها و معابر اصلی احداث شوند را از دیگر اقداماتی دانست که انجام و دنبال می‌شود.



فضای شهری شرق پایتخت با نصب المان‌های مذهبی تغییر کرد



معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اجرای پروژه‌های دیگر فرهنگی و مذهبی که تأثیر بسزایی در تغییر فضای شهر داشته‌اند، افزود: ساخت میدان امام حسین(ع) از پروژه‌هایی است که به منظور اجرای فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در کلانشهر تهران عملیاتی شد و توانست فضای شهری شرق پایتخت را با نصب المان‌های مختلف مذهبی تغییر دهد.



واگذاری مسئولیت مراکز فرهنگی به افراد متعهد



ایازی واگذاری مسئولیت مراکز فرهنگی به افراد متعهد و انقلابی را از مباحثی دانست که مقام معظم رهبری در دیدار با مدیران شهرداری بر آن تآکید کرده‌اند و گفت: بهره‌گیری از این افراد در مدیریت‌ها و فعالیت‌هایی نظیر سامانه 137 و 1888 به منظور اطلاع رسانی شهروندان مورد توجه قرار گرفته و موجب نظارت عمومی بر نحوه فعالیت همکاران در شهرداری تهران شده است.



معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به تقویت روحیه درستکاری و امانتداری که از بیانات مقام معظم رهبری بوده است اشاره و عنوان کرد: در صدد هستیم این مهم را از طریق ارتقای سطح تعامل دوسویه با شهروندان و اعتماد سازی برای حضور و مشارکت آنها در اداره امور شهر پیگیری کنیم.



نمود عینی مدیریت جهادی در شهرداری تهران



مدیریت جهادی از دیگر نکاتی بود که مقام عظمای ولایت بر آن تأکید کردند و ایازی مصادیق آن را در عدالت محوری، کاهش فاصله طبقاتی در شهر، گسترش فرهنگ کار و تلاش، تأکید بر کارهای علمی و مطالعاتی و خرد جمعی، مشارکت مردم و نخبگان در اداره شهر، مبارزه جدی با فساد اداری و مالی، توجه به مساجد، حسینیه‌ها و حوزه‌های علمیه، شفافیت و قانون‌مداری دانست که طی سال‌های گذشته در شهر تهران نمود عینی یافته است.

captcha