کد خبر: 1359288
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۳
معاون وزیر آموزش و پرورش:

پایه اول انسان‌سازی در مدرسه شکل‌ می‌گیرد

گروه اجتماعی: با توجه به اینکه پایه اول انسان‌سازی در مدارس شکل می‌گیرد رشد این دستگاه همکاری و مساعدت روحانیان، نیروی انتظامی، معتمدین محل، سرمایه‌داران و صنعت‌گران را می‌طلبد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، مرضیه گرد، معاون وزیر آموزش و پرورش عصردیروز، 24 دی در صد و نود و چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: اولین معلم و رب‌الارباب انسان‌ها خداوند و اولین معلم دین مبین اسلام، پیامبر اکرم(ص) است.



وی با اشاره به قرائت پیام مشترک رحمانی‌فضلی، وزیر کشور و فانی، وزیر آموزش و پرورش در خصوص شوراهای آموزش و پرورش استانها‌، تصریح کرد: وزرا بر اصل شورا و اصل مشارکت‌های مردمی تأکید ویژه داشته و یکی از مهم‌ترین بندهای این پیام، کیفی‌سازی مصوبات شورا و شناسایی ظرفیت‌های استان توسط استانداران دلسوز برای حل مشکلات همان استان است.



گرد در ادامه عنوان کرد: با توجه به اینکه پایه اول انسان‌سازی در مدارس شکل می‌گیرد؛ رشد این دستگاه همکاری و مساعدت روحانیان، نیروی انتظامی، معتمدین محل، سرمایه‌داران و صنعت‌گران را می‌طلبد.



این مقام مسئول با بیان اینکه مشارکت شامل همکاری‌های معنوی و مادی است، افزود: انتظار می‌رود این شورا متشکل از انسان‌های متفکر و صاحب ایده باشد.



وی در ادامه به بیان مشکلات موجود در آموزش و پرورش پرداخت و گفت: زنان سرپرست خانوار، بازماندگان از تحصیل از جمله مشکلاتی است که باید به انواع مختلف از جمله آموزش از راه دور و شناسایی واجب‌التعلیم‌ها در جهت رفع آنها برآییم.



معاون وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: انتظار داریم روحانیان معزز، علمای اعلم و به ویژه نماینده ولی فقیه و امام جمعه هر شهرستان برای رشد و بالندگی سازمان تعلیم و تربیت گام مؤثر بردارند.



گرد با اشاره به اینکه بحث اخلاق و سلامت در دانش‌آموزان از اهمیت ویژه‌ای برخوردارست، عنوان کرد: با توجه به اینکه اراک قطب صنعتی کشور محسوب می‌شود، امید است صاحبان صنایع با رویکردی مشارکتی خود را در توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان سهیم بدانند.



این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: بانک‌ها باید سهمی در سرمایه‌گذاری جهت تجهیز، نوسازی و بهسازی فرآیند آموزشی داشته باشند.

captcha