کد خبر: 1359399
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳

290 اثر در کنگره ملی امام صادق(ع) در خوی داوری شد

گروه اندیشه: دبیر علمی کنگره ملی امام صادق(ع) با اشاره به میزبانی شهرستان خوی برای برگزاری اولین کنگره ملی امام صادق(ع) گفت: 290 اثر از اساتید حوزوی و دانشگاهی سراسر کشور در این کنگره داوری شده است.


حجت‌الاسلام سیدرضی موسوی شکوری، دبیر علمی کنگره ملی امام صادق(ع) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: 28 دی شهرستان خوی میزبان اولین کنگره ملی امام صادق(ع) با حضور اندیشمندان و پژوهشگران داخلی و خارجی می‌شود.



وی با بیان اینکه 290 اثر از اندیشمندان، پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور به این کنگره ارسال شده است، گفت: اولین کنگره ملی امام صادق(ع) جهت تبلیغ و ترویج معارف اهل بیت(ع) با حضور اندیشمندان، پژوهشگران، اساتید و علمای داخلی و خارجی 28 دی به میزبانی شهرستان خوی برگزار می‌شود.



وی با اشاره به محورهای کنگره با اشاره به دو بخش اصلی علم و دانش در شخصیت امام صادق(ع) و سیاست و اندیشه سیاسی در حیات امام صادق(ع) گفت: جایگاه مرجعیت علمی امام صادق(ع)، مقایسه دانشگاه امام صادق(ع) با دانشگاه‌های امروز، نقش حوزه‌های علمیه در احیای مکتب امام صادق(ع)، زمان‌شناسی و نوآوری امام صادق(ع) در ترویج معارف دینی، فقه و تفسیر قرآن و نمود علم و اندیشه امام صادق(ع) در فرهنگ تمدن اسلامی از جمله محورهای بخش علم و دانش در شخصیت امام صادق(ع) است.



این مقام مسئول همچنین جایگاه اندیشه علمی امام صادق(ع) در ساختار سیاسی ائمه اطهار(ع)، سیره علمی و سیاسی امام صادق(ع) در دوره گذر حاکمیت از بنی امیه به بنی عباس، امام صادق(ع) و نهضت‌ها و قیام‌های معاصر، مواضع امام در شخصیت‌های معاصر، دیدگاه‌های سیاسی و حکومتی امام صادق(ع) و جریان‌شناسی فکری و سیاسی عصر ایشان و امام صادق(ع) و آماده‌سازی برای عصر غیبت را از جمله محورهای بخش سیاست و اندیشه سیاسی در حیات امام صادق(ع) عنوان کرد.



حجت‌الاسلام شکوری تصریح کرد: 72 نفر از افراد شرکت‌کننده در این کنگره را اعضای هئیت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور تشکیل می‌دهند و مقالات دیگر نیز از طلاب، اساتید مراکز دانشگاهی و حوزوی به کنگره رسیده است.



دبیر علمی کنگره ملی امام صادق(ع) در پایان یادآور شد: 10 مقاله به‌عنوان مقالات برتر انتخاب شده و به نفرات اول تا سوم جوایز ویژه اهدا می‌شود، همچنین 30 مقاله نیز که قابل چاپ باشد در کتابی به نام مجموعه مقالات کنگره چاپ می‌شود.

captcha