کد خبر: 1359814
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۵
رهنما خبر داد:

برگزاری بیش از 500 ویژه‌برنامه فرهنگی در دهه فجر

گروه اجتماعی: مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان از برگزاری بیش از 500 برنامه فرهنگی و ورزشی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: 5 طرح ورزشی در دهه فجر امسال افتتاح می شود.


 مسعود رهنما، مدیرکل ورزش و جوانان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین‏ المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: به منظور پاسداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان بیش از 500 فعالیت فرهنگی و ورزشی را در سطح استان به اجرا در خواهد آورد .



وی تدارک این تعداد برنامه را محصول ارتباط منطقی و همکاری و هماهنگی ادارات مختلف استان از جمله شهرداری ها، نیروهای نظامی و انتظامی، آموزش پرورش، علوم پزشکی، بسیج ورزشکاران و هیئت های ورزشی استان دانست و افزود: یکی از محوری ترین فعالیت های ما در ایام الله دهه فجر حضور پرشور جامعه ورزشی در راهپیمایی 22 بهمن و شرکت در نمازجمعه خواهد بود .



رهنما همچنین دیدار جامعه ورزش با نماینده ولی فقیه را به منظور بهره مندی از دیدگاه های ارزنده ایشان بعنوان یک راهبرد معنوی و فرهنگی در حوزه ورزش و جوانان ارزیابی کرد و گفت: باید تلاش کنیم همه تحرکاتمان در حوزه ورزش و جوانان رنگ و بوی ارزشی و اسلامی پیدا کند .



اهداف ماندگار انقلاب اسلامی



وی یکی از مهمترین اهداف انقلاب اسلامی را ایجاد تحول در نهادینه کردن ارزش های معنوی قلمداد کرد و یادآور شد: همه فعالیت های فرهنگی و ورزشی ما باید بتوانند اخلاق اسلامی و منش پهلوانی را درسطح جامع ترویج دهند .



مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان برگزاری جشنواره های فرهنگی و ورزشی، فضاسازی فرهنگی ورزشگاه ها و ادارات، همایش پیاده روی خانوادگی، همایش های فرهنگی در حوزه جوانان، اردوهای زیارتی، نشست خبری با ارباب جرائد، حضور در نماز جمعه، برگزاری دعای زیارات عاشورا و تدارک اردوهای هویتی و گردشگری جوانان و سمن ها،حرکت موتورسواران از فرودگاه تا مزار شهدا، غبارروبی مزار شهدا و نورافشانی در شب 22 بهمن را بخشی از کارهایی عنوان کرد که بدنبال روشنگری و تقویت بنیان های فرهنگی و ارزشی در جامعه هستند.



وی در بخشی دیگری از سخنان خود به افتتاح 5 طرح ورزشی در دهه فجر اشاره کرد و گفت: این پروژه ها شامل استخر ،سالن و زمین ورزشی است که بابیش از20میلیارد ریال اعتبار در شهرهای مختلف استان مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

captcha